Twintig plus

 We deden een flinke route van ongeveer 10km vanmorgen, lekker wandelweer!

 Met windje mee ging de jas uit, maar op de dijk toch weer fris, om deze tijd weet je nooit goed wat aan te doen. Een bodywarmer is vaak goed genoeg.

We hebben inmiddels wel een vaste kern, met vanmorgen weer een nieuwkomer en er konden er een paar niet meelopen, dus zo langzamerhand groeit de club nog steeds en is het altijd heel gezellig.

Sjef mocht ook weer meer, maar die stapte na het water en de appeltjes bij het baasje in de auto, Sjef is ook geen twintig meer....

Gezellig koffie met, met z'n allen en dan hoef ik niet ook nog een middagrondje natuurlijk en die van vanmorgen had ik ook maar vast overgeslagen, ik ben tenslotte ook geen twintig meer.

Ria Zaterdag 19 Oktober 2024 at 7:44 pm | | Standaard

vijf reacties

John

Je loopt in ieder geval lekker door. Je hoef ook niet per se de hele dag door te lopen. Als ik een bepaald aantal KM heb gelopen laat ik het alleen nog bij rondjes met Bentley.

John, (URL) - 20-10-’24 09:32
Sjoerd

Ik loop niet zoveel, bijna nooit om te wandelen. Maar toch, ik denk ik ga eens stappen.

Sjoerd, (URL) - 20-10-’24 09:56
Jan K. alias Afanja

Mijn wandelingetjes worden noodgedwongen helaas steeds korter. Om toch genoeg beweging te krijgen, zit ik ter compensatie meer op de hometrainer.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 20-10-’24 12:09
Dhyan

Volgens mij vraagt ze of dat jouw glas is.

Dhyan, - 21-10-’24 10:23
ria

Dat denk ik ook Dhyan :-)

ria, (URL) - 21-10-’24 12:38
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.