Lekker bezig

(klik)

Alweer vroeg op vanmorgen voor een ziekenhuisritje met een bekende, met een roesje op mag je nu eenmaal niet rijden nadien. Alweer zo'n mooie stille morgen en ik keek weer eens bij Emergis, bij de oude fruitboomgaard en maakte wat foto's. Dat deed ik al een paar keer eerder, het is een mooie plek om even te lopen als je moet wachten.

De uitslag was gunstig, dus vrolijk reden we weer huiswaarts.

 Ik maakte veel foto's vandaag, best mooie foto's ook vind ik zelf, die ik hier toch niet allemaal kan plaatsen, maar ik maakte ook deze. Eentje die jullie misschien niet mooi/leuk vinden, maar ik wel.

Als ik aan het kleuren ben ontstaan er vaak lege ruimtes die dan nog gekleurd moeten worden en om de een of andere reden zijn die meestal rond of als dat niet zo is kleur ik ze en soms laat ik ze wit om er later iets mee te doen, zoiets als op de foto dus, ik vond het wel herkenbaar... vanmiddag toen ik nog een rondje deed. 

En er waren nog twee wassen te drogen in de wind en nu opgevouwen en wel, net als al die foto's  netjes opgeruimd op z'n plek.

En dit is dan waarschijnlijk de meidoornkielwants, die kwam ik ook nog tegen.

Wel lekker hoor zo bezig, maar wel versleten nu.

Ria Donderdag 24 Oktober 2024 at 6:45 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

drie reacties

Sjoerd

Ik vind het altijd wel mooi als ik moe naar bed kan gaan, moe van een dag druk bezig zijn…

Sjoerd, (URL) - 25-10-’24 07:50
John

Ja, die fruitbomen zijn mooi. Ik vind het hele stukje wandelgebied er wel mooi. Beter dan binnen in het ADRZ rond hangen.

John, (URL) - 25-10-’24 09:16
Dhyan

De meidoornkielwans nog niet eerder tegen gekomen.
Leuk..

Dhyan, - 25-10-’24 11:41
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.