30-03-2003/05-04-2003

zaterdag, maart 29, 2003

 
Eindelijk heeft het eens een paar druppels geregend vannacht. Het is nog niet veel, maar alles ziet er al wat frisser uit. Joop voelt zich ook weer wat beter. Ik heb lekker gewandeld vanmiddag, een flink stuk, eindelijk. Voel me nog wel een beetje raar, maakt niet uit waar ik aan denk, iets leuks, of iets vervelends, loop zo met natte ogen, geen idee hoe dat nu weer komt. Ik wil me weer "gewoon" voelen. Dan heb ik ook nog dat rare liedje in mijn hoofd, dat heb ik zelfs lopen zingen onderweg. Middellandse zee, souvenir van een zomer, enkel al het woord is als wijn op de tong, middellandse zee, wie haar kent wordt een dromer, die nog nooit voldoende haar charmes bezong (?) Duuuuuuuuuuuuuuizend keeeeeeeeeeeeeeeeer, kan dit lied al gezongen zijn Maar steeeeeeeeeeeeds weeeeeeeeeeeeeeeeeeeer geeft de zee ons het tempo aan in een ritme dat blijft bekoren, zolang er licht is van zon en maan. En daar kom ik nu niet meer vanaf. En nu zit ook ook nog Woodstock te kijken, Janis Joplin nu, prachtig........... Wat een zootje was het toch, maar wat mooi ook om weer eens te zien, die tijd, die komt nooit meer terug. Maar wat ben ik blij, dat ik juist in die tijd jong was, het allemaal meegemaakt heb, de opkomst van de muziek, het vrijheid blijheid gevoel, gewoon heel de sfeer van toen was toch veel anders dan die nu is.
 

Door: ria 5:42 PM

vrijdag, maart 28, 2003

 
Genoten heb ik vanmiddag. Rond de vijver is nu ook alles netjes opgeknapt, morgen verder. Eind van de middag nog lekker even met Simba naar het strand geweest. Hele toestand daar, er staan allemaal paaltjes en ze zijn de boel aan het opspuiten. Het wordt ook alweer steeds drukker, op het dorp was het ook al gezellig, terrasjes staan er weer, had eigenlijk ook wel zin om ff te gaan zitten daar, maar Joop is zo zielig, hij wordt steeds zieker weer. Echt honger hebben we allebei nog niet, we hebben maar een kopje soep gedaan.
 

Door: ria 6:11 PM
 
Slecht geslapen vannacht, we houden elkaar wakker. ik dacht dat ik van de wijntjes wel lekker zou slapen, maar dat viel tegen. Halfverwege de nacht maar naar de sauna verhuisd, daar liggen de logeermatrasjes nog. Daarna ging het wel. Vanavond maar weer vroeg en zonder wijn, is toch beter denk ik. Joop wordt alleen maar weer zieker, schiet niet op bij hem. Ik ben nu lekker in de tuin bezig, het is heerlijk buiten. Simba ook al uitgebreid geborsteld, heerlijk vindt ze dat.
 

Door: ria 12:39 PM

donderdag, maart 27, 2003

 
tralalalalalalalala, jajajajajaja, het is al laat, maar ik heb nog geen slaap, lekker hoor, ik voel me weer een beetje beter. ik dacht vanavond, kom, ik ga eens een wijntje proberen, ik had er zin in. Er stond nog een aangebroken fles van zaterdag denk ik, met kurk erop, dus dat moet kunnen. Glaasje ingeschonken, smaakte nergens naar, bah! Ik denk, die is niet meer goed, dus andere fles open gerukt, ff proeve, zelfde verhaal, niks geen verschil, maar zoals een grote meid betaamd, heb ik netjes allebei de glaasjes leeggedronken........Ik zit nu aan mijn derde glaasje en ik moet zeggen, het wordt beter. Ik denk ook niet dat ik dit lang volhou, maar ik zou het toch niet over mijn hart kunnen verkrijgen als ik geen wijntjes meer zou lusten, het leven zou gewoon niet zo leuk meer zijn, dus ff doorbijten. hehehehe (met genoegen)
 

Door: ria 11:49 PM
 
Even voor de dames. Als ik zo achter mijn pceetje zit, heb ik het liefst iets makkelijks aan. Nu schoot mij te binnen dat ik een tijdje geleden eens ergens iets gelezen had. Ik had nl nog een paar splinternieuwe maillots te liggen, die ik ooit al eens in de uitverkoop gekocht had. (een oranje en een turquoise, NIET LACHEN :@) Daar heb ik vanavond de voetjes afgeknipt......hihihi, dan zitten ze nl lekkerder, iets langs eroverheen, lekkere dikke sokken erover, staat best leuk!!! Joop was er ook helemaal weg van, vooral de kleur :( Nou, okee dan, maar gewoon om zomaar in te zitten is het lekker, misschien heb je ook nog zoiets te liggen, ideetje toch?
 

Door: ria 8:44 PM
 
Weer vroeg in bed gedoken gisteravond, ik ga nog gezond leven op deze manier. Rook bijna niks, drink geen wijntjes, vroeg naar bed. Maar om nu te zeggen dat ik me er zo goed bij voel, nee. Vannacht weer heel het huis bij elkaar gehoest, Joop had er ook niet van kunnen slapen. Wel lekker gezweet. Klinkt misschien raar, maar dat vind ik heerlijk, alles nat, vier schone t-shirts aangedaan. Ik heb dan toch het gevoel dat het eruit komt, al zal dat misschien wel helemaal niet zo zijn. Vanmorgen maar gelijk het bed afgehaald om te verschonen na al dat zweet. Geeft wel een hoop extra was zo :( Gisteren had ik een gordijn al gewassen en gedroogd, dat heb ik van morgen gestreken (jawel, mijn hobby) en weer opgehangen om af te spelden. Keurig speldjes erin, even grote zoom overal, maar toch hangt het nu aan een kant op de grond, niet veel maar het moet opnieuw. Daar moet ik eerst weer eens even moed voor verzamelen. Ik heb geen haast. Al is het geen gezicht al die zoomloze gordiijnen. Er hangen ook rafels aan en als ik dan te dicht met de stofzuiger in de buurt kom........ juist! Vanmiddag ook weer eens een stukje gewandeld en een paar boodschapjes gedaan. De biefstukjes waren in de aanbieding. Dat gaan we dan vanavond maar eens eten. We kunnen toch niet op gebakken eieren blijven leven, want dat is zo'n beetje het enige wat we de laatste dagen gegeten hebben. Oh en nog iets......ik heb naast alle andere trouwe lezers ook een hele trouwe zeelandnetbezoeker/ster :D en eigenlijk wil ik best wel graag weten wie dat is. *bloos* en wat je ervan vind. Ik heb wel een vaag vermoeden. (Joke?)
 

Door: ria 4:03 PM

woensdag, maart 26, 2003

 
Gisteravond hebben we allebei een inslaper genomen. Joop had die nog, die neemt hij wel eens mee op vakantie. Nou het heeft dus bij geen van beiden gewerkt. Toch af en toe geslapen en me rot gezweten. Vandaag is het nog niet veel beter, voel me nog steeds kut, huid doet pijn, heb het koud en als ik moet hoesten lijkt het wel of ik verscheurd word vanbinnen. Joop is ook nog niet de oude, al lijkt het wel of die zich wat beter voelt. Vanmiddag is hij even naar renesse geweest. Hij kwam langs Bruno v.d. Hoek en zag dat die taxichauffeurs zocht, hij heeft gelijk maar gesolliciteerd. In tussen heb ik in een vlaag van verstandsverbijstering alle zomen uit mijn gordijnen getrokken. Dat was zo gebeurd, aan het draadje trekken en hoepla, weg zoom. Ze waren al aan de korte kant toen ik ze had laten naaien en na een wasbeurt vorig jaar nog ietsje korter geworden, dat was ik zat en ben toch van plan ze te wassen. Nu moet ik wel.
 

Door: ria 6:06 PM

dinsdag, maart 25, 2003

 
Wat kan een mens in een paar uur tijd verschrikkelijk ziek worden. Ik heb zoiets nog nooit meegemaakt, het lijkt wel of er iets bezit van je neemt, dat doet het ook natuurlijk, een virus, of bacterie of wat het dan geweest is. Gelukkig zakt het al een beetje, maar vannacht waren we allebei doodziek, vanmorgen ook nog, alleen maar op bed gelegen tot vanmiddag, toen heb ik lekker een pan broodpap gemaakt. Daarna weer naar bed met een paracetamolletje. En nu weer ff eruit. Gaat alweer iets beter.
 

Door: ria 8:12 PM

maandag, maart 24, 2003

 
We zijn allebei ziek. Levi heeft ons duidelijk aangestoken :(( Joop werd al ziek wakker, alles deed pijn, koorstig, het liefst wilde hij gelijk weer terug in bed. maar gisteravond had Ed nog gebeld dat hij langs zou komen vanmorgen, dus we kregen bezoek. Even later begon het bij mij ook te kriebelen. Intussen ligt Joop alweer op bed en ik heb een lelijk kuchje, heb het koud en er loopt water uit mijn neus. Er komt dus niks van onze plannen terecht. Ik krijg het al warm als ik naar onkruid kijk. Hopelijk gaat het niet al te lang duren.
 

Door: ria 3:10 PM

zondag, maart 23, 2003

 
Miriam kwam vanmorgen al vroeg om het haar van Silvia te doen. Het is goed gelukt en ze heeft een dikke bos nu. Mooi gezicht hoor, wat een mogelijkheden toch tegenwoordig. Ik heb ondertussen een stukje met Levi gewandeld, het was prachtig weer. Simba vond het geweldig, ze liep te dansen naast de wandelwagen, was extra speels en oplettend, het was duidelijk een hele sensatie. Toen ze weer weg waren heb ik nog lekker een tijdje in de zon gelegen, heerlijk. Beetje gelezen, beetje gedut. Morgen gaan we in de tuin werken, het wordt weer mooi weer.
 

Door: ria 8:02 PM
Ria Zondag 30 Maart 2003 at 11:52 am | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.