Werkjes

Het was prachtig weer vanmorgen, dus ik dacht eindelijk mijn schilderwerk eens voort te zetten. Ik moet dan eerst alles schoonmaken natuurlijk (toch nog eens aan hem vragen of er nu wel of geen ammonia in het water moet, want daar zijn de meningen ook over verdeeld geloof ik).
Ik was lekker aan het poetsen toen ik per ongeluk met mijn hand in de dakgoot kwam. Het was geen schone droge goot, nee, het was een dikke vieze blarenbrij. De lange ladder erbij gehaald en eens goed gekeken. Heel de goot van de garage zat er vol mee, ik ben toen eerst maar begonnen om die schoon te maken. Terwijl ik daar mee bezig was, zag ik ook dat er op het platte dak tussen de garage en het huis een flinke laag water stond, het mos groeide aan alle kanten en was ook helemaal bedekt met een vieze dikke brij. Dat heb ik toen ook maar gelijk schoongemaakt.
Niets geschilderd dus.
Joop was druk in de bijenkasten om de honingraten eruit te halen. Het gevolg was dat er af en toe een boze bij rondvloog en jawel hoor, ik ben weer geprikt, in mijn wang dit keer. Het is nu nog niet echt dik, maar dat komt nog wel denk ik.
Verder vanmiddag weer eens samen gewandeld. 
Tja, dat Pieterpad begint weer te kriebelen hè ;-)

Weer compleet

Een tijdje geleden had ik mijn mapje met aquarellen nogal geplunderd.
Het zag er niet meer uit met al die kruizen en omdat er toch wel mensen naar vroegen heb ik een nieuwe gemaakt. 
Alles staat er weer op, mooi en minder mooi.
Je kunt er nu zelfs een slide show van maken.
Als er iets niet klopt of goed overkomt hoor ik dat graag natuurlijk.

Ria Dinsdag 31 Augustus 2004 at 11:10 am | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.