Kapper

Omdat het tijd was dat er weer eens iets met mijn haar moest gebeuren, bedacht ik gisteravond om eens bij Miriam in de kapsalon te gaan kijken. Ik vertelde dat via MSN aan Joke en die wilde ook wel mee.
Vanmorgen gebeld en gelukkig konden we vanmiddag gelijk terecht.
Gezellig hoor,mooie kapsalon en leuke kapsters.
We zijn allebei geknipt en ik ook geverfd, het is nu weer een stuk donkerder, een mooie warme kleur.
We waren allebei al klaar, toen ik bedacht dat er ook nog foto's gemaakt moesten worden, jammerrrrr, nu heb ik er niet één waar Joke leuk opstaat. 
Toen we daar zaten belde Joop dat hij onderweg was, dat kwam mooi uit want dan konden we hem gelijk in Goes oppikken op de terugweg.
Gelukkig waren we met de auto van Joke, want met die van mij had dat niet eens gekund, of er had er eentje achterin moeten zitten, ik heb nl. geen achterbank.
Onderweg naar huis besloten we dat we het geheel maar af moesten sluiten met een pizzaatje, dus in Ouwerkerk Wim opgehaald en met z'n viertjes in Zierikzee gegeten.
Een heel gezellige middag en avond en nu zijn we weer met z'n tweetjes, het is weer voetbal op tv en ik moet even mijn verhaal kwijt, alles is weer als vanouds.
Heerlijk!

Update:
Als Joop een trein later was geweest, had hij in de trein gezeten die bij Roosendaal botste.

Ria Donderdag 30 September 2004 at 5:20 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.