Oud

De AH in Zierikzee, waar ik vanmorgen nog even was.
En omdat ik de foto gemaakt had en hier wilde plaatsen, ging ik op zoek naar een foto van het pand in vroeger tijden, het is ooit nog eens een garagebedrijf geweest volgens mij, "garage Anker".
Als ik vroeger ging winkelen met mijn moeder stalden we daar onze fietsen.
Nou, ik heb me suf gezocht en ontzettend veel foto's gezien, vooral hier staan er veel, wat op zich wel erg leuk was natuurlijk, maar niet gevonden wat ik zocht. Jammer.

Otootje krijgt opknapbeurt

 

Joop heeft tijdens zijn wandeling besloten om volgend voorjaar niet naar Nepal te gaan.
Hij was daar al volop voor aan het sparen.
Dat betekent dat hij nu iets anders van dat geld kan doen natuurlijk, dat had hij ook al verzonnen onderweg en wat in zijn kop zit, zit bij Joop nooit in zijn kont hoor, dus gisteren heeft hij alles uitgeplozen en vanmorgen is hij er om gereden.
Nieuwe vullingen en bekleding voor de stoelen, nieuwe vloermatten, een armleuninkje en daar is hij nu druk mee in de weer, want het moet er natuurlijk ook snel in.
Het zal er zeker van opknappen want de oude bekleding was kuis versleten.
Als hij daar dan mee klaar is zet hij ook de harde top erop, zodat hij (en ik) er ook van de winter plezier van kunnen hebben.

Ria Zaterdag 02 Oktober 2004 at 5:48 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.