Langer

Hoewel het bijna nieuwe maan is, dus aardedonker 's nachts, kan je toch al goed zien dat de dagen gaan lengen.
Deze foto maakte ik net na vijf uur, prachtige oranje lucht met zelfs nog stukjes blauw, schitterend!

Verder heb ik het niet echt buiten gezocht vandaag, ik begon hoopvol aan een wandeling, maar ik stormde zowat van de weg weg, dus we zijn gewoon na een kwartiertje omgedraaid.
Ik heb toen maar de auto volgeladen met lege flessen en oud papier en dat weggebracht. Boodschapjes gedaan in Zierikzee, want we waren zo langzamerhand ook door de kerstvoorraad heen.

Lelijk vind ik het, van die vierkante nepnagels met witte randen.

Vanmiddag zag ik nog iemand die normaal gesproken druk met paarden in de weer is, nu even niet, dus had ze gelijk maar nepnagels aangeschaft, ook vanwege de feestdagen denk ik, maar echt, bij zo'n mens past het dan helemaal niet.
Het lijkt me ook erg onhandig, die flappen die boven je vingers uitsteken.
Ik bijt geen nagels, ik heb ze ook jaren gelakt, in alle kleuren van de regenboog, maar ik zorgde er wel voor dat ze niet boven mijn vingertoppen uitstaken, heel onhandig met typen, in de tuin werken, noem het maar op. Voordeel van het lakken was wel weer dat je de zwarte aarderandjes niet zag als je in de tuin bezig was geweest, misschien moet ik dat weer eens in ere herstellen.
Voordeel daarvan is ook weer dat je ze vanzelfsprekend beter onderhoudt, want één keer per week moet alles er toch weer af en bijgewerkt worden.

Tja en waarom ik er nu over begon.......
Oh ja, de paardenmevrouw, bij haar past het dus niet

Ria Vrijdag 07 Januari 2005 at 11:31 am | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.