Wachten duurt lang

De dag begonnen met wachten op een auto van DHL met mijn fototoestel, Joop zat bij zijn bijen dus ik kon niet weg en wachten duurt lang. Er kwam niets, vanmiddag nog maar eens naar mijn pakketje gekeken en jawel hoor, er was weer iets gebeurd: 

May 17, 2005 14:08 Amsterdam - Netherlands, The Clearance processing complete at Amsterdam - Netherlands,

Mijn hemel, dat zou er dus niet meer van komen vandaag, voor niets lopen wachten, het zal mijn straf wel zijn. Ik ben te hebberig, ik ben jaloers, op hem en op hem en op Silvia, die er eentje voor moederdag kreeg, iedereen heeft hem al, behalve ik, IK WIL OOK!
Maar goed, ik zal nog een nachtje moeten slapen, misschien nog wel twee ook, want wie weet gaat het nu eerst nog wel naar een distributie centrum ofzo, ik zal gewoon geduld moeten hebben :-S

Update: 
May 18, 2005 07:12 Amsterdam - Netherlands, The Arrived at DHL facility 
May 18, 2005 08:25 Amsterdam - Netherlands, The With delivery courier 


Je zou nu toch bijna gaan denken dattie onderweg is hè....

Update 2: BINNEN! 
Eindelijk, hij is er, ik mocht nog eens €30.29 BTW extra betalen, dat doe ik dus nooit meer op deze manier. Het blijft nog wel goedkoper dan in de winkel hoor, maar wat een gedoe, voor een paar tientjes meer heb je dan toch minder stress, goed, ik ga eens kijken of ik er wat mee kan ;-)


Ria Dinsdag 17 Mei 2005 at 9:46 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.