Onze close inn boiler

Deze week kregen we weer de jaarlijkse afrekening van de Delta Nutsbedrijven, we krijgen alweer terug, net als vorig jaar, en ook het maandelijkse voorschot gaat weer naar beneden. Onze bezuinigings maatregelen hebben dus volop succes gehad, al zal het hier wel bij blijven, of we moeten echt in de kou en in het donker gaan zitten. (Iedereen loopt hier altijd te puffen dus het zal wel meevallen)
Maarrrrrrrrrr............tadaaaaaaaaaa.........we hebben nog een joker!
Hij staat al jaren in de garage, we verzetten hem af en toe, aaien hem over zijn bolletje en dat is het dan. Tot vanmorgen Joop ineens de geest kreeg (niet schrikken hoor, het valt nog mee). Het kastdeurtje waar de afvalbak achter zit, hangt ook al een paar jaar aan één schroef, ik zeg het wel eens, maar ach, het hangt nog. Tot hij vanmorgen in de oprit zijn schroevendraaier tegenkwam (niemand die dit gelooft natuurlijk, maar het is echt waar) en even later zat hij op zijn knieen in de keuken, deurtje eruit en of ik even mee wilde helpen met het trekken aan de plint, want hij wilde kijken hoe het daar allemaal zat, of er wel een stopcontact was enzo. Zo gezegd zo gedaan, de plint (een plank van een meter of vijf) losgehaald en in de kamer gelegd, je wilt niet weten wat je allemaal te zien krijgt als die weg is, stof en vooral een vet randje. Welnu, er zit een stopcontact, het boilertje past in het kastje (dan kan er verder niets meer in dus de "gevaarlijke" flesjes moeten ergens anders) dat weten we nu, want als het erin zit scheelt dat weer wel een hoop water. Als ik nu even een beetje warm water wil hebben moet dat helemaal uit de garage komen een meter of vijftien verderop, met zo'n boilertje is het gelijk warm. Ik heb het vette randje schoongemaakt (het stof heb ik laten liggen, niemand die dat ziet) de plint staat er weer voor, het boilertje staat weer op zijn plaats in de garage en het deurtje hangt netjes recht aan twee schroeven.
Misschien komt het er ooit nog eens van.....


Ria Woensdag 23 November 2005 at 8:50 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.