Nazomeren

Vanmorgen eerst maar een brief bij de potjes geprikt met de mededeling dat het best wel veel werk is dat imkeren en dat diefstal niet echt opbeurend is. Niet dat het helpt natuurlijk, maar ik vond dat het even moest, Duitsers begrijpen het al niet en ik weet ook niet of verder iemand het gelezen heeft, dus morgen laat ik het maar weer weg. Al die boosheid schiet een mens toch ook niets mee op. En er zijn ook mensen die wel eens wat extra betalen, dat moet ook eens gezegd!
Verder vanmiddag lekker gesnoeid, ik ben weer aardig opgeschoten al ligt het nog wel op een hoop. Nog een klein stukje en dan enkel de voorkant en de buitenkant nog, daar willen we ook de coniferen halveren want die worden veel te hoog en nemen het licht weg van de andere bomen. Ik wil dat eigenlijk eerst af hebben voordat ik het hok ga schilderen en aan het huis moet ook nog wat schilderwerk gebeuren. Voor mijn gevoel is de nazomer nu echt begonnen, vroeg donker alweer, het regent en waait bovendien. Hopelijk krijgen we net als vorig jaar een lange hete herfst.....
De bolchrysanten duiken ook overal alweer op.

Ria Maandag 07 Augustus 2006 at 10:25 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.