Bijna zes


klik

Ze was nog niet echt jarig vandaag, maar we hebben het toch alvast maar een beetje gevierd. Het zag er naar uit dat het mooi weer zou worden dus we zijn vanmorgen al op tijd in de Spitfire gestapt. Joop had op marktplaats nog een houdertje en een snoertje voor zijn speeltje op de kop getikt, dus dat hebben we eerst opgehaald. Ergens in Krimpen a/d IJssel moesten we zijn, Eva van de Tom Tom heeft ons er netjes heen geloodsd, toch wel erg handig hoor, toen we uit Krimpen moesten ook weer. Het is ook wel erg lachwekkend en je gaat ook automatisch terugpraten, dat ze zich rustig moet houden enzo, want soms klinkt ze wel erg dwingend.
In Nijkerk hebben we heerlijk heel de dag in de zon gezeten. Op tijd weer naar huiis zodat we op de terugweg ook nog lekker van de zon konden genieten. Dinsdag is ze pas echt jarig, zes jaar alweer, 't gaat hard!


Ria Zondag 13 Augustus 2006 at 10:34 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.