Reusachtig

Hup Webreus je kunt het!
Ik heb ook geen geduld hè. 't Ziet er toch niet uit zo.
Verder denk ik dat we nieuwe buren krijgen, of onze buurman gaat bij Beije wonen, dat kan ook nog... Slager Heijboer gaat het in elk geval niet redden, ook al zijn ze nog maar een half jaartje geleden begonnen hiernaast. We wachten de ontwikkelingen af.

Verder ben ik nog steeds boos en teleurgesteld in sommige mensen, zij waarschijnlijk ook in mij, maar ik heb me voorgenomen afstand te nemen en af te wachten hoe daar de ontwikkelingen zijn. Het leven bestaat nu eenmaal niet uit alleen maar lol hebben met elkaar, juist in tijden van tegenslag leer je je vrienden kennen en hoe jammer het ook is om te zeggen, ook dat hebben wij ondervonden in een periode dat wij het moeilijk hadden, ook toen waren zij niet in beeld, zoals zovelen hoor, want het is ook heel moeilijk om te gaan met iemand anders sores, ik neem ook niemand iets kwalijk. Maar juist als je er wèl wilt zijn voor die ander, maar stuit op onbegrip (en ook dit zal me niet in dank worden afgenomen) dan houdt het op.....

Update:
Het was niet de schuld van Webreus, maar van Joop, die had het niet goed begrepen.
Ria Donderdag 12 Oktober 2006 at 11:58 pm | | Standaard

tien reacties

V@nM@n

Hey meid, je kopfoto is pleite…

V@nM@n, (URL) - 13-10-’06 08:03
Bart

Zo is het ! En die Webreus moet nou wel even opschieten (verhuizen ze niet alleen het domein en moet je de rest zelf doen ? dat vermoeden heb ik namelijk)

Bart, (URL) - 13-10-’06 09:31
Wieneke

Afstand nemen van dingen en mensen zo nu en dan is heel goed. Van ietsje verder weg kun je de boel vaak wat beter overzien. Ik ga eens een logje maken over vriendschap, want er zijn volgens mij heel veel verschillende soorten en die worden nogal eens doorelkaar gehaald. Mensen hebben soms een bepaald beeld van vriendschap en dat levert dan teleurstellingen op. Volgens mij is dat bij jou ook een beetje het geval of heb ik het mis?

Wieneke, (URL) - 13-10-’06 09:33
Bart

Kiek us an, je banner is weerom !

Bart, (URL) - 13-10-’06 09:44
ria

Woei!!! Reuze badankt!! :-)

ria, (E-mail ) (URL) - 13-10-’06 09:48
Petra

Ha, ik was je even kwijt… Ik was de nieuwe naam vergeten en kon er niet meer bij. Maar hier ben ik weer. Trek je niets aan van de verkeerde mensen.

Petra, (URL) - 13-10-’06 11:01
Ada

ik kom hier waarschijnlijk telkens op het goede moment,
want ik heb de link aangepast,
en no problems hoor !!!!

Ada, (URL) - 13-10-’06 11:21
paola

ja zo gaan die dingen soms he ria…… maar dat valt nog niet mee, ik weet wat je bedoelt….

paola, (URL) - 13-10-’06 11:54
aargh

Even afstand nemen is soms reuze nuttig!

aargh, (E-mail ) (URL) - 13-10-’06 12:20
fialas

Je hebt ons toch!!

fialas, (E-mail ) (URL) - 13-10-’06 22:24
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.