Gehannes.Vanmorgen werd ik aangesproken door een paar mensen die een wandelingetje wilden gaan maken. "Mevrouw ....zijn we hier bij de Kraaijesteinweg?" Duidelijk niet dus, dat is een kilometer of zeven verderop, ze vonden het er ook al zo anders uitzien als de vorige keer.... Ik wilde al helemaal uit gaan leggen hoe ze moesten rijden, maar dat was niet nodig, ze hadden immers hun Tom bij de hand. "Ik type wel even Kraaijesteinweg in hoor", zei de meneer, blij dat hij weer even met zijn Tommetje mocht spelen natuurlijk, maar toch had het ding hun ergens anders gebracht dan waar ze eigenlijk wilden wezen. Ach ja. Wij gingen vanmiddag even mijn zwager feliciteren in Putte, we weten de weg, dus daarvoor hoeft onze Eva niet mee, maar zij functioneert bij Joop ook als telefoon en weet ik wat allemaal meer. "Jij wilt zeker wel even clipjes kijken", zei hij na een tijdje, want dat andere ding lag maar een beetje doelloos in het dashboordkastje en dat is niet leuk. Natuurlijk wilde ik wel clipjes kijken en zo niet dan toch. En dat gebeurt dan allemaal onder het rijden en omdat ik niet weet hoe alles werkt moet bij Joop de bril af en toe even op en u snapt wel wat voor situaties daarvan soms het gevolg zijn. In Duitsland is er een partij die het roken in de auto wil verbieden, nou ik kan je verzekeren dat ik een stuk relaxter zit als Joop alleen maar een sigaartje rookt hoor.
Ria Zondag 18 Februari 2007 at 9:31 pm | | Standaard

acht reacties

Bolus

Je herinnert mijn stukje over de domdom nog? haha

Bolus, (E-mail ) (URL) - 18-02-’07 23:08
ria

Ja hoor en jij ook mijn reactie?

ria, (E-mail ) (URL) - 18-02-’07 23:10
Renesmurf

beetje raar dat hun navigatiedinges niet meteen naar de juiste plek ging.

Renesmurf, (URL) - 19-02-’07 00:03
Brillie

Een echte multimedia wagen…

Brillie, (URL) - 19-02-’07 00:31
Floyd

wat woont je zwager daar mooi, kort bij het moretusbos en niet zover vanwaar mijn zus woont (Kapellen)

Floyd, - 19-02-’07 03:36
Downer

Je moet misschien wat vaker hannesen Ria :-D
En laat Joop lekker zijn sigaartje roken, straks gaan ze je neus snuiten in de auto nog verbieden, naar een zakdoek zoeken kan immers levensgevaarlijk zijn!

Downer, (URL) - 19-02-’07 07:24
Bart

Haha, mooie foto :-) Hi Tech Joop

Bart, (URL) - 19-02-’07 09:28
Bolus

@ria: Jazeker!

Bolus, (E-mail ) (URL) - 19-02-’07 20:03
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.