Maandag

Kijk, ze hebben gewoon een rietje hoor, veel handiger natuurlijk dan heel je kop in zo’n bloempje stoppen.

Het hek is gerepareerd, dat deed het niet meer nadat Joop de tuinverlichting had gemaakt, zo gaat dat hier, het ene werkt weer en het andere gaat stuk. Hij kwam er zelf niet uit dus daar moest iemand voor komen die er meer verstand van had en eventueel een onderdeeltje.
Ik heb een deel van de ligusterstruiken gekortwiekt en achter vlinders en andere vliegbeestjes aangelopen. ‘t Was broeierig warm, zodoende gaan we vanavond nog maar een rondje doen.

Ria Maandag 06 Juli 2009 at 7:26 pm | | Standaard

vijf reacties

Thérèse

Kijk nou toch, wat knap van jou, Ria! En ik wist eigenlijk ook helemaal niet hoe ze dat doen, dat honing zuigen. Maar nu weet ik het, dank zij jou!

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 06-07-’09 19:30
Me!

Mooie duidelijke foto. En met een rietje gaat idd een stuk fijner.

Me!, (E-mail ) (URL) - 06-07-’09 21:05
Renesmurf

En voor het eerst sinds maanden loeiden de sirenes weer!

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 07-07-’09 00:28
Wieneke

Ik heb liever dat jij achter beestjes aanloopt dan dat die beestjes achter mij aan lopen uh…. vliegen. Vlindertjes zijn leuk, maar vieze vliegen en steekbeesten..brrr. Prachtig gekiekt, die vlindertong.

Wieneke, (URL) - 07-07-’09 09:21
Dorenda

Ha, Ria.
Wat leuk dat jij vlinders hebt in de tuin, hier zijn ze ver te zoeken. Ondanks dat ik er zoveel rekening mee hou dmv Bloeiende bloemen.
We hebben wel veel bijtjes en dat is ookwel een mooi gezicht op de bloemen.

Dorenda, - 09-07-’09 13:25
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.