Gegeven tijd

Na een slechte start van de dag gaat het steeds beter. We hebben vanmiddag heerlijk anderhalf uur gewandeld, nadat we eerst een nieuwe voorraad voer hadden gehaald, vijftien kilo, dus we kunnen weer vooruit. Cora van de Beestenwinkel is net als ik van gedachte dat we maar gewoon moeten genieten van de tijd die we nog hebben samen, ze is al zo oud en ook nog pas loops geweest, dat gaat ook niet in je kouwe kleren zitten. Ik ga dan ook verder niets meer ondernemen en hoop dat ze ook deze zak voer weer gezond en wel op mag eten en anders maar niet, het kan zomaar gebeurd zijn.

De duiven zijn vandaag weer helemaal uit Frankrijk komen vliegen en kwamen achter elkaar binnen zo rond een uur of vier, half een waren ze gelost. Die beesten vliegen toch zo gemiddeld 80km per uur…

Ria Zaterdag 18 Juli 2009 at 5:35 pm | | Standaard

veertien reacties

Wieneke

In dit soort dingen moet je gewoon op je gevoel af gaan. Jij kent jouw hond toch het allerbeste. Maar ik sta toch te kijken van die anderhalf uur wandelen, hoor. Dat kan met Yazou echt niet meer. Ook wij bereiden ons voor op de dag dat ze er niet meer zal zijn. Het kan nog best een tijdje duren, maar zo af en toe heb ik er een hard hoofd in. Zodra je dier gaat lijden en zijn leven geen kwaliteit meer heeft, dan moet je niet egoïstisch zijn. Maar ik weet dat jij er precies zo over denkt, Ria. Geniet nog maar van die ouwe dame zolang het kan. Dat doen wij ook met onze eigen ouwe dame.

Wieneke, (URL) - 18-07-’09 20:03
Me!

Dat moet je met de auto nog maar helen als je van Frankrijk helemaal naar Zeeland moet…

Me!, (E-mail ) (URL) - 18-07-’09 20:05
Irene

Ik hoop dat het weer gauw beter gaat met Simba en dat jullie nog veel fijne wandelingen mogen maken samen. Maar ik moest er toch ook even om lachen, hier in mijn eentje, want zoals je het hier schrijft is Cora al zo oud en net loops geweest, het arme mens.

Irene, (URL) - 18-07-’09 20:59
Peter

Gelukkig kan Simba zich geen betere plek wensen dan bij jullie!

Peter, (E-mail ) (URL) - 18-07-’09 21:04
Thérèse

Ria, ik sluit mij maar bij Wieneke aan, want ik krijg altijd onmiddellijk een brok in mijn keel. Hoe oud is Simba eigenlijk, niet dat dat zo veel zegt natuurlijk.
Ik hoop ook dat jullie nog een hele tijd van elkaaar mogen genieten.

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 18-07-’09 21:40
ria

@Irene: hahahaha, ja ik zie het nu ook, ach ja, er zal taalkundig nogal eens iets aan schorten bij mij, maar als men maar begrijpt waar het om gaat is het goed hè ;-)

ria, (E-mail ) (URL) - 18-07-’09 23:32
ria

@Wieneke: Zoals ik als eens eerder logde en er ook een filmpje van maakte, het gaat niet snel, maar ik merk dat ze geniet. Zelfs als ik terug wil gaan om haar te sparen gaat ze in de remmen, dan geef ik maar toe hoor en maken we er een lange wandeling van.

@therese: In november wordt ze 13 dat is best al heel oud voor zo’n grote hond

ria, (E-mail ) (URL) - 18-07-’09 23:35
Brillie

1,5 uur is niet veel. Dan loop je niet meer dan 10 km. De vierdaagse is dan ook niets voor je.

Brillie, (URL) - 19-07-’09 02:12
Marijke

Hopelijk werkt Simba nog -tig zakken voer weg en kunnen jullie nog lang van elkaar genieten, maar niemand kan – gelukkig – in de toekomst kijken. Én hopelijk blijf jij ook nog heel lang van die prachtige foto’s maken!

Marijke, (E-mail ) (URL) - 19-07-’09 06:49
aargh

oude beesten die nog zo lekker eigenwijs zijn en doen waar ze zin in hebben vind ik altijd ontroerend, ik hoop dat je nog wel even van haar gezelschap mag genieten.

aargh, (E-mail ) (URL) - 19-07-’09 16:00
aargh

ot: hoe krijg ik dat nare babyhoofd weg achter mijn reacties?

aargh, (E-mail ) (URL) - 19-07-’09 16:01
Renesmurf

@ aargh, geen e-mail adres achterlaten :P

Geniet er van, zolang het kan!
Net als de zomer, net als de bloemen.
Alleen is dit wel even anders natuurlijk.

Ik haal overigens altijd een zak van 20 kilo op.

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 19-07-’09 17:21
aargh

Rene: dank je wel

aargh, (URL) - 20-07-’09 11:24
Bart

80 km per uur, maar wel zonder aanhanger :-)

Bart, (E-mail ) (URL) - 20-07-’09 12:55
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.