Bolletjes

De papaverbolletjes zijn er weer en natuurlijk heb ik ook dit jaar weer een foto gemaakt en er een paar geplukt voor thuis, want die van vorig jaar zijn niet opgekomen. Ik denk dat ik ze nu maar gewoon gelijk in de tuin gooi, het moet toch een keertje lukken.
Vanmiddag een paar uur in de tuin gestoeid. Veel uitgebloeid spul weggehaald zoals de Valeriaan, het is toch eigenlijk zo gebeurd allemaal, een paar weekjes en het is weer weg. Nu beginnen de Hibiscus struiken en de diepblauwe bodembedekker en die andere met rose bloemen die ‘s winters pluisjes worden…. (ik kom er heus wel op straks)
Een paar bollen die ik wil verplanten kan ik er nu toch wel uithalen? Ik laat ze altijd maar zitten, maar deze staan verkeerd.

We hebben ook nog lekker gewandeld, ik heb gebeld voor de uitslag van de levertest, maar de dokter was bezig, ze zou terugbellen… niet dus.
Ik mis Ken Buth, een goeie rechtdoorzee dierenarts, jammer dat hij met pensioen is. Zijn praktijk bestaat nog wel maar dat zit nu allemaal onder een en hetzelfde dak.

Ria Maandag 20 Juli 2009 at 7:44 pm | | Standaard

vijf reacties

Thérèse

Oh Ria, je brengt mij wel op een idee; hier barst het overal van die papaverbolletjes; ik zal er ook eens wat mee gaan doen.
Het beste met de dierenarts, ik bedoel natuurlijk met Simba.

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 20-07-’09 20:52
Me!

Schitterend die bollen zo…

Me!, (E-mail ) (URL) - 20-07-’09 22:21
Renesmurf

Je kan het altijd proberen.

Afgelopen winter was ik verbaast dat ze planten gingen poten in het bos, bij vorst! Maar ze bloeien nu toch wel!

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 20-07-’09 22:46
Brillie

Drugs in je tuin? FOEI.

Brillie, (URL) - 20-07-’09 22:55
Peter

De seizoenen gaan bijna onzichtbaar in elkaar over. Onze hibiscus bloeit ook alweer!

Peter, (E-mail ) (URL) - 21-07-’09 00:55
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.