Vakansie

Nu het eenmaal in gebruik is blijkt het een supergezellig en handig huisje. De kinderen slapen in de tent omdat ze dat leuker vinden, maar een ontbijtje op het bed van mama smaakt natuurlijk prima met zo'n tv aan je voeten.

Martin is er nu ook. Hij bracht de grote tent mee waarin ze elk hun eigen slaapgedeelte hebben, die staat nu ook overeind en heeft wonderwel dezelfde kleuren als het huisje. 

De kinderen hebben al vriendjes gemaakt in de haven, die vermaken zich daar prima en vinden zo langzamerhand makkelijk zelf hun weg in het dorp, dat is ook het leuke natuurlijk en ze doen nu dezelfde dingen die Silvia ook deed toen ze zelf zo oud was. Vooral om en nabij de haven en de dijk is het goed toeven voor de kinderen.

Joop was in de tijd dat onze kinderen dezelfde leeftijd hadden als de kleinkinderen nu, actief in de jeugdcommissie van de Watersportvereniging, zij hadden een Optimist, waarmee ze bij goed weer zelf konden zeilen. Wij hadden toen ook een zeilboot, lang geleden allemaal, maar het watersportgebeuren is Silvia toch wel een beetje in het bloed blijven zitten.

Na de regen van afgelopen nacht was het vandaag prima weer en bij Camping Duin en Strand een drukte van jewelste bij het wisselen van de wacht.

Ria Vrijdag 22 Juli 2011 at 6:40 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

vijf reacties

Sjoerd

Gezellig zo met iedereen om je heen…

Sjoerd, (E-mail ) (URL) - 22-07-’11 19:37
tineke

He dat is nou echt vakantie,na het weekend,komt
gelukkig ook het vakantie weertje.

tineke, - 22-07-’11 20:02
Thérèse

Logisch dat er allemaal herinneringen bij je boven komen. En echt plezier hebben jullie dan van al dat werk aan de hut, ook al slapen ze in een tent.
Gezellig weekend met z’n allen!

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 22-07-’11 21:08
Renesmurf

ja, drukte, maar zonneschijn, het ultieme vakantiegevoel!
Even er van genieten! Vooral van het samenzijn.

Renesmurf, (URL) - 22-07-’11 21:19
adriaanbrillie

Gelukkig heb ik mijn afgesloten voor vakantie gangers.

adriaanbrillie, (E-mail ) (URL) - 22-07-’11 23:49
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.