Goed beter best

De meesten van jullie denken misschien dat ik al jaren op dat strand loop te banjeren, maar dat is helemaal niet zo hoor. Zelfs toen we Simba al hadden, vanaf 1996, kwam ik alleen maar op het eerste stukje bij de Brouwersdam. Daar reed ik dan met de auto naar toe en als ik dan tot de overgang van het Klokje gelopen had vond ik dat een vreselijk eind!

Ik heb gewerkt tot 05-2001, de laatste periode drie dagen in de week in Rotterdam, we waren hele dagen van huis en als ik thuis was had ik wel wat anders te doen dan lange wandelingen maken.

Vanmorgen stond er een stukje in de krant over Blasa Bloesa, de strantent die gaat verdwijnen en even later vanmorgen kwam ik in mijn archief een stukje tegen waarin ik voor het eerst daar voorbij kwam, het was januari 2005. Ik zal er best wel eens langsgelopen zijn natuurlijk, maar niet in de mate die na die dag volgde.

 Hetzelfde is het geval met fotograferen, dat doe ik ook nog maar een jaar of vijf vrij intensief.

Soms ben ik weleens jaloers op Joop, als die ergens aan begint stort hij zich er met zijn hele ziel en zaligheid in.  Wordt lid overal van en zijn streven is vooral om goed te worden, zo niet de beste. Ik denk altijd dat er al zoveel zijn die datgene goed en vooral beter doen dan ik, dat er niemand op mij zit te wachten, waarom zou ik dan nog beter willen dan ik al doe...

Best leuk hoor, zo'n archief helemaal doorlopen, jammer dat ik vooral veel foto's kwijt ben. Gewoon weggegooid, hoppa, wat moet ik er nog mee...

Ria Dinsdag 18 Oktober 2011 at 5:50 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

twaalf reacties

tineke

Ach meid je mag trots zijn op jezelf,moet jij eens zien waar jij al niet goed in bent,menig geen doet jou dat echt niet na hoor.
Alles wat uit jou vingertjes komt vind ik altijd een hele prestatie.!!

tineke, - 18-10-’11 19:10
adriaanbrillie

Ik las ergens, dat je taak erop zit. Welnu, wil je bloemen op je graf? Je taak zit er nog helemaal niet erop. Vooral veel wandelen en ons laten genieten van het mooie Zeeland. Immers dan hoef ik er niet na toe te gaan. Geen cent te veel he…

adriaanbrillie, (URL) - 18-10-’11 21:08
Sjoerd

Nee, ik gooi geen foto’s weg, maar ik denk dat ik heel vaak zoek naar een foto die ik zeker moet hebben maar die ik gewoon niet kan vinden.

Sjoerd, (URL) - 18-10-’11 21:18
ria

@Brillie: Het een keer met eigen ogen komen bekijken is ook wel leuk hoor. Maar ik doe mijn best :-)

@Sjoerd: Ja, ook dat.

ria, (URL) - 18-10-’11 21:28
Thérèse

Nou Ria, ik heb ook veel bewondering voor jou. “Hoe doet ze dat toch allemaal?”, vraag ik mij soms af. En dan bedoel ik nog niet eens die lange afstanden die jij aflegt, eerst met Simba en nu met Didi. Nee hoor, je mag trots op jezelf zijn.
En nu weer zo’n mooie strandfoto’s!!

Thérèse, (URL) - 18-10-’11 22:54
Margo

Heerlijke foto’s Ria, het was weer fotogeniek weer vanmiddag! Ik vind het ook knap dat je iedere dag een stukje schrijf en illustreert met prachtige foto’s! Ik heb die discipline niet.

Margo, (URL) - 18-10-’11 22:56
mack

Ja, volgens mij noemde ik je vroeger in mijn linklijst ook strandjutster.

mack, (URL) - 18-10-’11 23:04
Irene

Hoewel ik hier al behoorlijk lang meelees dacht ik ook dat jij al jaaaaren strandwandelde en mooie foto’s maakte. Had je niet een dutch bloggie gewonnen ook? Ga in elk geval door, aub.

Irene, (URL) - 18-10-’11 23:18
Redstar

Gewoon doen wat je ;leuk vind lijkt me het beste.
Ik archiveer mijn foto’s en gooi er ook een berg weg.

Redstar, (URL) - 19-10-’11 07:57
Bart

Je bent wel de beste weblogger van Zeeland !

Bart, (URL) - 19-10-’11 14:34
ria

@Bart: Oh ben ik de enige? ;-)

ria, (URL) - 19-10-’11 18:01
ria

@Irene: nee geen dutch bloggies hoor, ik weet het niet eens meer, maar kom het vanzelf weer tegen vandaag of morgen. Ja, ik ga wel door hoor ;-)

ria, (URL) - 19-10-’11 18:03
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.