Met steun en advies van...

We zijn er maar even voor gaan zitten vanmiddag, het was zo lekker daar, overal trouwens wel.

Vanmorgen was ik eerst al bij de voetenmevrouw voor contrôle vanwege mijn nieuwe zolen. Ik ben een tevreden gebruiker tot nu toe en ook de pijn is minder.  'sMorgens na het douchen doe ik meestal ook gelijk mijn schoenen al aan, de steun voelt prettig. De voetenmevrouw was dus ook tevreden, dat kon niet missen. Over een jaar of twee nieuwe, want die dingen blijken ook te slinken en ik heb geen idee hoe ze er over twee jaar uitzien na al die kilometers.

Onze Senseo vertoont de laatste weken mankementen, Joop heeft hem alweer een paar keer uit elkaar gehaald. Dit is nu onze derde al en eigenlijk ben ik wel een beetje Senseo-moe. Nu blijft het kraantje weer branden op de display i.p.v. dat het kopje er staat met het opwarmmetertje en als hij dan eindelijk na een paar keer ondersteboven en weet ik niet wat voor fratsen al meer eindelijk opwarmt, komt er niet genoeg water uit.

Omdat I en R laatst ook problemen hadden met hun Krupsje en zij inmiddels een nieuwe hebben, die goed lijkt te bevallen, hebben wij ons daar maar bij aangesloten en er ook eentje besteld. Zo makkelijk die weblogcontacten, want zo hoefden wij niets meer uit te zoeken, wij vertrouwen I en R blindelings op hun goede koffiesmaak.

En nu maar wachten...

Ria Maandag 16 Januari 2012 at 5:39 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

negentien reacties

Margo

Ik ben aan mijn tweede Senseo toe. Ik ontkalk ‘ma zo af en toe en ik haal uit elkaar wat uit elkaar kan en maak dat schoon. Vanmiddag toevallig nog gedaan. Deze is nu een jaar of vier. Ik hoor graag hoe je Krups bevalt straks.

Margo, (URL) - 16-01-’12 18:32
ria

@Margo: deed ik ook hoor, op de laatste zei de display het zelfs als ik weer moest ontkalken en schoonmaken deed ik dan ook natuurlijk. Ik heb geen Krups gekocht hoor, lol. Maar zal verslag doen van de DeLonghi ;-)

ria, (URL) - 16-01-’12 18:46
tineke

Ik heb ook een Senseo gehad,was er niet kapot van.
Ik hou het liever bij mijn Douwe Egberts koffiezetapparaat,dit is mijn tweede in 37 jaar,en de koffie vind ik nog steeds het lekkerste.

tineke, - 16-01-’12 18:50
ria

@tineke: gelijk heb je, die heb ik ook jaaaren gehad, superapparaat.

ria, (URL) - 16-01-’12 18:53
Margo

Aha, deLonghi! Maakt die ook Senseo koffie?

Margo, (URL) - 16-01-’12 20:10
ria

@Margo: nee, die maakt DeLonghi koffie, tsss ;-)

ria, (URL) - 16-01-’12 20:14
Sjoerd

Vooralsnog bevalt me de senseo prima…

Sjoerd, (URL) - 16-01-’12 20:31
adriaanbrillie

En veel talkpoeder gebruiken. Heerlijk.

adriaanbrillie, (URL) - 16-01-’12 20:41
Irene

Tjee wat een goed gedocumenteerd logje. De Delonghi maakt espresso, geen senseo (dat is geen koffie) en ook geen gewone koffie. Dat is toch hoop ik wel goed doorgekomen hè anders zitten wij straks met de zware verantwoordelijkheid in onze maag, of anders in onze schoenen.:-|

Irene, (URL) - 16-01-’12 20:56
ria

@Irene: Ja hoor, dat is prima doorgekomen, het ging mij alleen om het regelen van de sterkte wat dus goed mogelijk blijkt.
Senseo ben je gewoon beu op den duur.

ria, (URL) - 16-01-’12 21:02
fien

Ik heb een Nesspresso Magimix. Prima espresso, maar wat me irriteert zijn die cupjes. Veel te duur en zo op. En dan moet je weer naar de Bijenkorf om nieuwe te halen en ik heb nooit zin om naar de stad te gaan.
Daarom heb ik ook interesse in die van Irene, maar ik heb die Nespresso nog niet zo lang. Dus denk ik er nog even over na. Ook omdat mijn man het liefste gewoon filterkoffie wil.

fien, - 16-01-’12 21:44
ria

@fien: ja geen cupjes en pads, ik ga zeker met de losse gemalen koffie aan de gang.

@Irene: welk merk gebruik jij?

ria, (URL) - 16-01-’12 22:08
Irene

Lavazza Crema e Gusto. Vroeger Lavazzo Bar, die was ook prima maar is hier niet te krijgen.

Irene, (URL) - 16-01-’12 23:08
Renesmurf

Wij hebben ook een nieuwe koffiezetapparaat, de oude ging stuk.
We hebben ons gered met de caravanexemplaar, maar die staat nu weer in de caravankast.

Toch wel leuk, zulke verhaaltjes.

Renesmurf, (URL) - 16-01-’12 23:38
hanscke.

Weblogcontacten kunnen heel veel goede dingen teweeg brengen. en eerlijk is eerlijk, na een aantal senseo kopjes koffie, snak ik naar gewone koffie. Goede aankoop denk ik.

hanscke., (URL) - 16-01-’12 23:41
ria

@Irene: Nog nooit van gehoord. Ik denk niet dat dat hier ook te krijgen is hoor, vandaag eens op zoek.

ria, (URL) - 17-01-’12 09:33
Margo

Ik ben niet zo’n koffieleut maar Senseo is de enige koffie die ik lekker vind. Gewone filterkoffie te sterk, slap of bitter, espresso veel te sterk, cappuccino te melkerig. Turkse koffie is ook wel lekker maar dat is opletten met drinken, voor je het weet moet je kouwen!
Ik stem voor Senseo!!!!

Margo, (URL) - 17-01-’12 21:33
marlies

ha, echte koffie! kom ik binnenkort eens langs voor een kopje !(als ik tijd heb)

marlies, - 18-01-’12 21:32
ria

Eeeeej Marliess! Leuk! Ben erg benieuwd naar je verhalen! :-D

ria, (URL) - 18-01-’12 21:46
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.