Opgeladen

Het batterijtje van mijn horloge was leeg, dus ik besloot vanmorgen 'even' naar Renesse te lopen voor een nieuwe. Dat erheen lopen ging nog wel, maar toen ik aankwam bleek de winkel pas om 1 uur open te gaan en het was nog maar kwart voor twaalf. Dus we liepen wat heen en weer, aten eens wat en er viel genoeg te zien zo op de zondagmorgen.

Het was warm en ik bedacht dat we 's middags best eens een rondje met de Spit konden doen, dus belde ik Joop, die vond het ook een goed idee en zou vragen of Ina en Martin ook zin hadden mee te rijden met de Alfa. Nou en toen hoefde ik ineens niet meer terug te lopen want ze zouden me over een uurtje oppikken in Renesse, met lopend horloge.

Dat lukte allemaal en we reden richting Kamperland en liepen een rondje met de hondjes. We kwamen langs een paar bakken met visjes en Ina leek het wel wat, zo aan je voeten laten peuzelen, dus ik deed mee, voor de gezelligheid...

Dat doe ik dus echt nooit meer, ik vond het niet lekker en een vreselijk gevoel, al heb ik wel de volle tien minuten uitgezeten. Je hebt daarna wel erg gladde voetjes hoor, helemaal schoongepeuzeld. Ze wilden ook veel liever bij haar zijn dan bij mij.

Daarna richting Veere, voor alweer een wandelingetje en natuurlijk een biertje ergens. Ik probeerde Didi ook nog even nat te laten worden (bovenste foto) maar de stenen waren glad en het was er druk, ik durfde haar niet los te laten..

En nu weer thuis. Het land hierachter is vandaag gemaaid, morgen de stro balen. Het ruikt ook zo lekker overal, dat is het voordeel ook van een open auto, geuren, geluiden, je beleeft alles veel intenser.

Ria Zondag 12 Augustus 2012 at 7:27 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

zestien reacties

Sjoerd

Leuk toch, met de spit op pad. Wij zijn er de hele dag met de MG opuit geweest.

Sjoerd, (URL) - 12-08-’12 21:49
Nanos

Dat met die visjes lijkt me best leuk, voor een keer.

Nanos, (URL) - 12-08-’12 23:17
ria

@nanos net wat je zegt, voor een keer, we hebben erg gelachen.

ria, (URL) - 12-08-’12 23:37
Margo

Wij deden een ritje in de nieuwe auto, met open dak, (alleen een schuifdakje) en we zagen veel cabrio’s. Toen dacht ik nog even aan jullie, of jullie ook met jullie rode duiveltje op pad zouden zijn. Ja dus! Die visjes lijkt mij ook niks. Geen polonaise aan mijn lijf!

Margo, (URL) - 13-08-’12 00:32
Irene

Stelletje autofans. Een paard heeft altijd een open dak en ruikt veel lekkerder.

Irene, (URL) - 13-08-’12 10:39
aargh

Over paardengeur valt te discussieren. Volgens mij moet je paardenfan zijn om dat echt lekker te vinden, zoals een hardloper geniet van z’n eigen zweetgeur. Maar over die visjes, ik vind het zelf best leuk als er in de plas spontaan aan mij gesabbeld wordt maar het gaat me te ver om geld te betalen voor het voeren van mijn huidcellen aan vissen. O en een open dak lijkt me helemaal niks, zon op je hoofd, brrr! Wat kunnen mensen toch verschillend denken over dingen he ;-)

aargh, (URL) - 13-08-’12 11:39
tineke

Daar was het gisteren prachtig weer voor om een ritje temaken met de spit,zag hier ook verschillende langs komen,die gingen allemaal picknicken onder aan de Maas,prachtig gezicht.!
Dat zou ik ook wel een keer willen met die visjes.!

tineke, - 13-08-’12 12:55
Mack

Wat is een Alpha precies?

Mack, (URL) - 13-08-’12 21:46
ria

@mack: een auto. In dit geval rood, lijkt erg op een spitfire, hahaha, maar dat mag ik niet zeggen natuurlijk. Ik weet niet welk type het is, zal het eens navragen.

ria, (URL) - 13-08-’12 22:26
Mack

Dan zal het wel een Spider zijn. Maar wat ik natuurlijk bedoel is: ALFA! Geen Alpha!

Mack, (URL) - 13-08-’12 22:40
ria

http://s3.photobucket.com/albums/y77/jop..

ria, (URL) - 13-08-’12 22:58
ria

ooo, ja dat is wel slordig, ik had het even op moeten zoeken :-)

ria, (URL) - 13-08-’12 22:59
Mack

Ja, precies die ik verwachtte.

Mack, (URL) - 13-08-’12 23:34
Margo

Hahaha, Ria maakt dezelfde fout als ik altijd, schrijf ook altijd Alpha. :-D

Margo, (URL) - 14-08-’12 00:52
Thérèse

Ik ben ook wel nieuwsgierig hoe dat voelt die visjes aan je voeten. Kriebelt het niet erg?

Thérèse, (URL) - 14-08-’12 19:12
hanscke

Ik denk dat het niets voor mij is, dat geknabbel aan de handen en de voeten

hanscke, (URL) - 15-08-’12 21:02
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.