Alweer

CODE ORANJE! De KNMI heeft waarschuwing extreem weer uitgegeven wegens IJZEL voor vanavond en vannacht voor NL m.u.v. west en zuidwest.

Wat een gedoe toch met dat weer elke keer. Ze moesten dat weerbericht maar afschaffen en de mensen gewoon zelf naar de radar laten kijken en vooral gewoon naar buiten.

Hier was het heerlijk vandaag. Didi heeft gerend en slootje gesprongen ze was helemaal door het dolle en ik maakte daar een filmpje van dacht ik, het was namelijk erg leuk om te zien. Eenmaal thuis bleek dat er niets gefilmd was, knopje niet goed ingedrukt zeker. Heb ik daar voor niets lopen 'filmen'.

Vanavond aten we lekker een visje bij Zee en Meer.

Ria Zaterdag 08 December 2012 at 8:52 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

zes reacties

Sjoerd

Ach meid, geeft niks, dat filmpje. Ik ben het met je eens, vroeger keken we ook gewoon naar buiten. Nu moet het een wetenschap voorstellen die nog geen dag vooruit kan kijken…

Sjoerd, (URL) - 08-12-’12 21:55
Margo

Dat ‘voor niks lopen filmen’ gebeurt mij ook regelmatig, maar anderzijds loop ik ook regelmatig te filmen ipv dat ik foto’s maak, dus dat heft elkaar weer mooi op. Wij zijn binnen en blijven binnen, de ijssel doet het maar zonder ons. Dat ze die code oranje nog durven afgeven, daar komt meestal niet veel van uit!

Margo, (URL) - 08-12-’12 23:45
tineke

Dat ziet er lekker uit…

tineke, - 09-12-’12 00:44
Wieneke

Ze waarschuwen te snel en te veel. Gevaarlijk, want als er ECHT iets aan het handje is dan halen wij ook onze schouders op. Het zal wel met die heisa-cultuur van tegenwoordig te maken hebben.

Visje ziet uh……zag er lekker uit.

Wieneke, - 09-12-’12 10:36
hanscke

Voor de zoveelste keer zaten ze er weer naast met het weer. Ergerlijk gewoon.
Las ik het goed? Didi weer aan het rennen en slootje springen? Dat zijn goede berichten

hanscke, (URL) - 09-12-’12 13:25
adriaanbrillie

Wel lekker dat visje.

adriaanbrillie, (URL) - 09-12-’12 17:24
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.