Even een vlekje wegwerken

Het was heerlijk vandaag, echt voorjaarsachtig.

De jonge duiven zijn zich al volop aan het orienteren, dus terwijl ik hondenpoep aan het ruimen was schoot ik een paar foto's. Eenmaal weer binnen bekeek ik het resultaat... en ja hoor, ik heb weer een vlek.

Het toestel is inmiddels op de kop af vier jaar oud en in de tussentijd 2x teruggeweest voor het schoonmaken van de sensor. Gratis! 

Ik ben, de vlekjes ten spijt, toch een erg tevreden gebruiker. Gratis schoonmaken zal me niet meer lukken, dus tijd voor een nieuwe, want met de komende blauwe luchten in he vooruitzicht, ben ik niet van plan dagelijks vlekken weg te gaan zitten shoppen. Die dingen veranderen/verbeteren natuurlijk ook best snel, dan maar even geen nieuwe bril. Een mens moet zijn prioriteiten stellen.

Dus ik Google maar weer eens, iemand nog suggesties?

Ria Vrijdag 15 Februari 2013 at 6:49 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Redstar

Fuji maakt enorm goede camera’s, maar dat vind ik. Mss vind jij er niets aan.

Redstar, (URL) - 16-02-’13 08:27
Renesmurf

Die vlekjes storen me niet zo hoor, maar goed, zelf weten natuurlijk.
Ik vind dat zoiets er gewoon bij hoort.

Renesmurf, (URL) - 16-02-’13 10:52
Wieneke

Ik heb nu een heel kleine en zeer platte Nikon Coolpix tot volle tevredenheid, maar jij bent beter in fotograferen dan ik, dus misschien vind jij die te eenvoudig.

Wieneke, - 16-02-’13 11:54
Sjoerd

Je wil uiteraard geen echte camera, maar ook in de point en shoot camera’s zijn best wel goede te vinden. Ik ben altijd gecharmeerd geweest van de Canon Ixus Serie.

Sjoerd, (URL) - 16-02-’13 22:19
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.