Het is ingewikkeld

Ook zo'n leuke uitdrukking van de laatste tijd, om aan te geven dat je relatie niet botert, of dat er iets anders aan de hand is waar je het eigenlijk niet over wilt hebben... zeg dan gewoon: 'dat gaat je niets aan', of heb het er niet over. Hoe ingewikkeld kan het zijn.

Ik ben weer eens in mijn foto's aan het spitten de laatste dagen vanwege 'de Stoepeschieters' , erg leuk maar het kost een hoop tijd, die ik wel heb, zeker nu het zo koud is, maar eigenlijk ga ik toch liever naar buiten. Foto's van lang geleden, waar ik dan de mijne naast kan leggen, erg leuk vind ik.

Vanmiddag ging ik nog gezellig even bij Joke langs. Wim was aan het werk, want er mot toch brood op de plank natuurlijk en zodoende konden we lekker even kletsen zonder man erbij, dat is toch anders, niet ingewikkeld hoor, maar anders.

De foto is ook alweer van een tijdje geleden, die kwam ik ook nog tegen.

Ria Donderdag 04 April 2013 at 7:24 pm | | Standaard

zeven reacties

joke

hahahahahaha

joke, - 04-04-’13 20:43
Sjoerd

ingewikkeld wordt het alleen als je er samen niet meer uit kan komen…

Sjoerd, (URL) - 04-04-’13 21:47
Theo

Er zijn tegenwoordig mensen die tegen je zeggen “Ik hoor wat je zegt, maar….” Laat dat maar gewoon weg en zeg dat je het niet met die ander eens bent. Het is al ingewikkeld genoeg.

Theo, (URL) - 04-04-’13 22:39
tineke

Ik weet wat je bedoeld…erger me der soms kapot aan.
Leuk oude foto’s uitzoeken,ben daar ook al een tijdje mee bezig,de kinderen willen toch vooral hun oude foto’s zelf hebben.

tineke, - 05-04-’13 00:26
Redstar

Tja, en wat is de definitie van ingewikkeld in zo’n geval? Ik denk dat het gaat, of het gaat niet. Of je probeert er uit te komen.
Met foto’s spelen is altijd leuk. Vanaf morgen wordt het warmer zeggen ze.

Redstar, (URL) - 05-04-’13 09:13
Wieneke

Heb het er niet over…….. Juist! Je vertelt iets of je vertelt iets niet.
Ik vind het vreselijk, als mensen iets maar half vertellen. Terwijl er niet eens naar gevraagd is, he? Eigenlijk willen ze het kennelijk niet vertellen, willen toch wel wat kwijt en doen dan maar een warrig stukje….. waar je als luisteraar dan niks mee kunt. Geen kop of staart aan. Als je vraagt wat ze nou bedoelen, dan gaan ze geheimzinnig doen. Wij hebben zelfs een term voor dat soort mensen: geheimschrijvers.

Wieneke, - 05-04-’13 10:20
marlies

die stoepeschieters.. is dat ingewikkeld of zo? voor mij is er nl geen touw aan vast te knopen want hooguit krijg ik een VRIENDENlijst te zien. ;-))

marlies, - 06-04-’13 09:45
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.