Nieuws

Vanmorgen eerst nog even geschilderd aan de blokhut, het grijs is ook klaar, nu alleen het wit nog, dat is niet zoveel meer, maar wel meer gepruts bij de raampjes.

Eenmaal weer binnen keek ik eens op Facebook of er nog nieuws was en ja hoor, Margo had een foto geplaatst, ze was bij Kerkwerve in de buurt. Ik gauw douchen, want ze zou er zo zijn dacht ik nog, Kerkwerve is tenslotte vlakbij. Maar het duurde en duurde en ik maar wachten en berichtjes sturen met tel. nrs en adres.

Zodoende kwam er van wandelen niet veel en deed ik de was aan de kant en nog wat andere klusjes binnenshuis. Al met al is er niets van gekomen, ze was niet alleen en had ook niets gezegd dat ze zou komen, dat had ik zelf maar verzonnen.

En daarom deden we vanavond na het eten een rondje, ook leuk!

Het waaide nog hard, de bloemen zwiepten heen en weer dat was moeilijk plaatjes schieten, maar toch nog wat 'gevangen'.

Ria Woensdag 10 Juli 2013 at 8:50 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

acht reacties

Margo

Was ik in Kerkwerve? Haha, ja dat was een verwarrend gedoe. Ik ontving je berichtjes pas uren later, toen ik weer mobiel internet bereik had. Jan kwam maandag met het idee met mij en kleindochter naar Haamstede te gaan. Ik verwarde dat eerst nog met Heemstede, maar het bleek in Zeeland te liggen. We waren dus achteraf gezien vlak bij jou in de buurt! Maar goed, dat maakt niet uit, ik kom nog een keer alleen en dan maken we samen een lekkere wandeling! En vandaag ook heerlijk uitgewaaid op het strand, eerst in Haamstede, waarvoor we eerst een vreselijk eind moesten lopen en toen reden we door naar ??? waar we lekker buiten konden eten, en daar direct achter gingen we nog even naar het strand. Even kijken naar de golven en de meeuwen. Heerlijke dag hoor, ik vind Zeeland zo mooi, en zo heerlijk ruim en rustig. Als ik kom dan laat ik het je weten hoor, niet zomaar je dag omgooien! Nou voel ik me schuldig! Maar je bent wel een bofkont dat je daar iedere dag kunt wandelen!

Margo, (URL) - 10-07-’13 21:56
Margo

Onderweg zagen we een papaverveld, maar niet om daar makkelijk bij te komen.

Margo, (URL) - 10-07-’13 21:58
Sjoerd

Hoe vaak moet je zo’n houten gevaarte eigenlijk schilderen…

Sjoerd, (URL) - 10-07-’13 22:28
ria

Sjoerd, die blokhut staat er pas twee jaar en heeft nu een laag grondverf en twee lagen gewone verf, nu hoef ik het voorlopig niet meer te schilderen hoor. Maar het is maar licht hout, dus het is wel belangrijk dat hij een beetje goed in de verf zit.

Margo, dat is gewoon mijn eigen stomme schuld dat ik gelijk maar de conclusie trek dat je hierheen komt, het maakte verder niet zoveel uit hoor, zo,n avondrondje is ook lekker en mooi licht voor de foto,s.

ria, (URL) - 10-07-’13 22:47
adriaanbrillie

En de echte schilder zit werkeloos thuis. Zonderlijke verbanden.

adriaanbrillie, (URL) - 10-07-’13 23:06
Renesmurf

ja, het weer deed even een stapje terug, nu maar hopen dat dat van korte duur is! En weer voort. En de bezigheden gaan dus ook almaar door.

Renesmurf, (URL) - 10-07-’13 23:43
Therese

Hahaha, ik ken dat, dat vergeefse wachten. En ook dat het dan gewoon aan je zelf ligt. IK heb ook je vorige logje gelezen. Mooie foto’s overal.

Therese, (URL) - 11-07-’13 12:41
Jan K. alias Afanja

Je hebt van die dagen waarop de dingen net wat anders lopen dan je zou wensen of verwachten … dat houdt de spanning er in.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 11-07-’13 19:52
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.