Applaus

Deze twee bleven niet lang genoeg zitten voor een betere foto, ik kon er net eentje maken en weg waren ze weer, met z'n drieën. Misschien moest er nog uitgevochten worden wie de ware was.

Het was nog goed te doen om vanmorgen vroeg een stukje te wandelen, alleen moet je dan niet achter een konijntje aan gaan rennen natuurlijk. Gelukkig had Didi dat ook snel door.

Vanmiddag repareerden we de bel, die al een tijdje stuk was, tenminste Joop repareerde en ik riep af en toe of hij het deed, drukte op knopjes ter controle en we probeerden de intercom, dit alles zo'n keer of tien omdat hij niet precies wist waar de storing zat en tussendoor liep hij heen en weer. We waren er een tijdje zoet mee.

De moeite was niet voor niets, het werkt allemaal weer!

Applaus voor Joop! Hij is toch zo knap.

Voor toekomstige belknopdrukkers dit:

Eén normaal drukje is genoeg, dat veroorzaakt een boel kabaal binnen en als wij het niet horen hoort Didi het wel. Als er niemand reageert zijn we er niet! Harder en vaker drukken heeft geen nut.

Ria Dinsdag 23 Juli 2013 at 5:55 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

zes reacties

Therese

Hè, wat jammer dat k niet even stevig op je bel kan drukken. Joop is zeker knap. Maar jij was er ook druk mee.
Wat een prachtfoto’s Ria!

Therese, (URL) - 23-07-’13 20:14
Jan K. alias Afanja

Heel mooi, die twee vlinders samen op een bloem. Je hebt tegenwoordig al geluk als je een vlinder voor je lens krijgt. Als het er twee tegelijk zijn, en je weet daar zo’n mooie foto van te maken, dan is het toch weer even een beetje feest.
Die kever op die gele bloem mag er trouwens ook zijn.!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 23-07-’13 20:30
Sjoerd

Mooie foto’s, als ik eens langs kom zal ik er aan denken…

Sjoerd, (URL) - 23-07-’13 21:15
Irene

Klapklapklapklapklapklapkalp!

Irene, (URL) - 23-07-’13 22:44
marlies

applaus voor joop, voor jou en voor het weerf dat zulke foto’s mede mogelijk maakt. maar jou geldt natuurlijk het grootste want jij was bij alles betrokken en daardoor kan de wereld ervan mee genieten.

marlies, - 23-07-’13 23:26
aargh

Applaus voor Joop, fijn is dat he, een man die klussen kan! Jouw beesten mogen er ook zijn!

aargh, (URL) - 26-07-’13 12:33
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.