Met effect

Voor het eerst ijs op de vijver vanmorgen en het is er ook niet af geweest vandaag, het was frisjes maar toch best lekker om buiten te zijn. Ik stoeide even met de tweehonderd lichtjes en die zitten nu in de boom. We wandelden door de polder, lekker doorgestapt dan blijf je vanzelf warm.

Er was bomijs, heel veel ganzen en af en toe stond ik even stil. Eenmaal weer thuis deed ik nog wat strikjes in de boom en schuurde de lijst lichtjes op.

Die heeft nu het effect dat ik voor ogen had, erg leuk.

Verder heb ik mijn oude telefoon weer in gebruik, die andere beviel niet, bellers kon ik zowat niet verstaan en  appen is ook niets voor mij. Misschien was het tijdstip ook verkeerd zo vlak voor krst en volle maan.

Ria Donderdag 04 December 2014 at 6:30 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zes reacties

Jeanne

Inderdaad, leuk effect!!

Jeanne, (URL) - 04-12-’14 19:45
Thérèse

Ja, de lijst is mooi geworden. Ook helemaal IN. Krijgen we nog een foto te zien van het boompje met 200 lichtjes?? Ik ga nu even opzoeken wat bomijs is. Groetjes Ria.

Thérèse, (URL) - 04-12-’14 20:47
Sjoerd

Mooi effect op die lijst…

Sjoerd, (URL) - 04-12-’14 20:50
Irene

Met geslepen rand en dubbel riahoofdje. Ik dacht even dat je had zitten fotoshoppen ;-)

Irene, (URL) - 04-12-’14 22:04
Jan K. alias Afanja

Toch altijd weer mooi dat eerste ijs op de vijver. Hier heb ik het niet gezien, want zo lang er nog zoveel blad aan het hazelaar hangt, laten we het net nog maar mooi even over de vijver.
Je spiegel is helemaal af zo!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 05-12-’14 00:24
John

Leuk die lijst nu! En ja volle maan en appen.. HEt is een rare combinatie. :P

John, (URL) - 05-12-’14 09:37
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.