Drukte

Op de valreep van dit jaar kreeg ik nog een uitnodiging voor het bevolkingsonderzoek darmkanker. De 16e lag het in de bus, de volgende dag deed ik het op de post en vandaag was de uitslag er al, best snel dus.

Ik kan wat dat betreft goedgekeurd het nieuwe jaar in.

Vandaag scheen eindelijk de zon weer eens, het waaide nog wel hard maar je kunt niet alles hebben natuurlijk. En kijk toch eens naar die boom. zo zag hij er vorig jaar uit, dat komt zeker helemaal goed.

De plek waar de nieuwe supermarkt van het dorp zou moeten komen. Ik hoop dat het nog lang niet zover is, en eigenlijk dat het er zeker voorlopig niet van komt. In een klein dorp als het onze hoort de supermarkt in de kern en daar is best nog plaats voor. Ik zie ook weinig nieuws op de site eigenlijk, dus misschien was het een hoop drukte om niks.

Ria Dinsdag 23 December 2014 at 6:20 pm | | Standaard

zes reacties

Thérèse

Nou ga je inderdaad gezond het nieuwe jaar in. En ik ben het met je eens: een supermarkt hoort gewoon IN het dorp. Groetjes Ria. (Wat een jaaroverzichten opeens, hè?)

Thérèse, (URL) - 23-12-’14 23:51
Renesmurf

Ik heb hier geen zon gezien, wel veel wind! En regen een beetje. Vervelend. Ja, en de toekomst is altijd afwachten. Rustig aan dan maar.

Renesmurf, (URL) - 23-12-’14 23:56
tineke

Nou dat zijn goede berichten!
En zo’n supermarkt hoort in een dorp en niet er buiten.

tineke, - 24-12-’14 08:23
Hanscke

Fijn dat alles goed is. Ik hoor het al, jij bent ook niet zo van die veranderingen, maar ik vind dat je gelijk hebt. Een supermarkt hoort in het centrum

Hanscke, (URL) - 24-12-’14 08:32
John

Mooi zo’n uitslag!
Ja, die supermarkt hoort zeker in het dorp. Hier is een berg te doen om een supermarkt op Heinkenszand. Een Lidl. Iedereen wil hem behalve de gemeente lijkt wel.

John, (URL) - 24-12-’14 09:58
Jan K. alias Afanja

Fijn dat je weer probleemloos het nieuwe jaar in kunt.
Wat een mooie blauwe lucht, hier in het noorden was het ook gisteren weer saai en grijs. Vanmorgen heb ik even een glimpje van de zon gezien, maar intussen is de lucht alweer goeddeels dichtgetrokken. Hopelijk kan ik vandaag toch nog even een zonnig kuiertje maken, we wachten het maar weer af.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 24-12-’14 12:25
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.