Het probleem en de oplossing

Alles was lekker opgefrist vanmorgen na de regenbui van vannacht, ik hoef vandaag zodoende ook niet met de slang rond.

Vanmorgen eindelijk eens goed contact met Google, er is daar ook een forum en adreswijzigingen worden daar gewoon zo doorgegeven zie ik nu. Nu blijkt dat ik ook een fout in de postcode had getypt, dat is nu verbeterd, dus nu zou het goed moeten kunnen komen. Hoe lang ik daar nu al niet mee bezig ben.... en slapeloze nachten van heb gehad. Want als ik dan wakker word ga ik liggen denken, wat ik verder nog eens kan doen of proberen, een mens tobt wat af en als je het eenmaal allemaal weet komt het nooit meer van pas natuurlijk.

Maar gelukkig kàn ik het nog wel. Mir heeft daar overdag geen tijd voor en ook geen geduld, totdat het een keer echt moet natuurlijk en ik op mijn wolkje zit toe te kijken.

Vanmiddag 13423 stappen op de teller, 8.5km, ik denk dat het wel ongeveer klopt, maar volgens Joop klopt er niets van de teller. Zijn stappen zijn ook denk ik wel 1,5 keer zo groot als die van mij, dus ja dan krijg je al snel verschillen en ik denk dat mijn gemiddelde 'normaler' is

The Everly Brothers, ik vroeg me af of ze nog leefden.

Phil blijkt begin vorig jaar overleden te zijn.

Ik was/ben fan van ze.

Ria Donderdag 18 Juni 2015 at 6:24 pm | | Standaard

vijf reacties

Sjoerd

Google is een verhaal apart, de organisatie is inmiddels veel te groot geworden.

Sjoerd, (URL) - 18-06-’15 21:54
ria

Toch word je keurig te woord gestaan en geholpen waar het kan, ook op de helpdesk en ook daar wijzen ze je een mogelijke weg, ingewikkeld is het wel allemaal, maar toch. Eens kijken hoe het afloopt.

ria, (URL) - 18-06-’15 22:03
hanscke

Ik heb geprobeerd teachterhalen wat het probleem is waardoor jij wakker ligt en contact hebt met google. Ik ben er niet helemaal achter. Wel heb ik gelezen dat je electrisch bent gaan knippen en dat het weer muizen met de vijver is. Echt zomer is het nog steeds niet he? Wel droog….

hanscke, (URL) - 18-06-’15 22:22
Renesmurf

ja, dat heb ik ook, dat ik veel opzoek, en uiteindelijk gaan ze er allemaal aan. Maar tot die tijd lekker doorleven.

Renesmurf, (URL) - 18-06-’15 22:48
ria

Het probleem op zich doet er niet zoveel toe. Hanske, het heeft met de verhuizing van mir te maken en met google, jij weet de oplossing ook niet, en ik doe mijn best.

ria, (URL) - 18-06-’15 23:00
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.