Momentje rust

Filmpje is van gisteren, met het geluid van CAS op de achtergrond, maar daar hoor je bijna niets van.

Vandaag weer vanaf een uur of twaalf volop levendigheid op Schouwen.

Eerst weer in de tuin gewerkt, een hoek met een voortwoekerende klimmer schoongemaakt, het wordt nog weleens wat met die tuin van mij.

En om een uur of een aan de wandel, de polder in waar het overal druk was, fietsers die wisten waar ze heen moesten en auto's op zoek naar parkeerruimte.

Molen 't Hert was ook feestelijk versierd, ik dacht dat het ter ere van CAS was maar dat bleek niet het geval toen ik de molenaarsvrouw (voorheen het schapnvrouwtje) tegen kwam. De molenaar was voor de tweede keer opa geworden ( dat wist ik wel) en vierde dat op zijn manier. Mooi hè, dat dat ook allemaal nog kan, zulke leuke eigenlijk heel eenvoudige dingen.

Het kacheltje brandt al, ik ga er maar eens bij zitten. Joop heeft ergens anders verplichtingen, daar is hij samen met de duivengoeroe heen. Voordat Blöf door de wijde omtrek schalt zou hij terug zijn.

Ria Zaterdag 27 Juni 2015 at 7:52 pm | | Standaard

zes reacties

joke

Er is leven in de brouwerij….

joke, - 27-06-’15 20:25
ria

Ja genoeg

ria, (URL) - 27-06-’15 20:54
Sjoerd

Doe mij dan maar een pilsje…

Sjoerd, (URL) - 28-06-’15 06:52
tineke

Vanaf volgende week zondag beginnen hier ook weer de activiteiten in ons stadje.Maar we horen het wel op ons eigen terrasje(thuis).

tineke, - 28-06-’15 09:48
Jan K. alias Afanja

Wat zal het daar ineens weer rustig zijn na afloop van CAS.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 29-06-’15 12:29
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.