Bolletjes

Met dit weer begin ik alweer aan bolletjes wol te denken, het nieuwe breiboek is er ook al zag ik.... maar toch wacht ik nog maar even, het is tenslotte nog lang geen herfst en ook de bedoeling dat er in elk geval een stukje geschilderd wordt, al heb ik weinig zin en zeker vandaag niet.

Didi wilde rechtsaf dus gingen we rechtsaf, ik liet haar de route maar bepalen  en zo liepen we lekker met windje mee achter de dijk.

Vanmiddag reed ik nog even naar het opiumveld, die stonden ook nog overeind, er was inmiddels wel bewaking.

De zaadbollen staan schots en scheef

geen idee of daar nu nog iets van terecht komt, qua oogst, ik zal het eens in de gaten proberen te houden de komende dagen.

Ria Dinsdag 28 Juli 2015 at 6:34 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

vijf reacties

Sjoerd

Het levert in ieder geval mooie plaatjes op.

Sjoerd, (URL) - 28-07-’15 22:49
John

Die tweede foto is prachtig. Tja, hier vanochtend zware regen, zwaar onweer.. Het lijkt wel herfst. Maar de zomer komt terug :)

John, (URL) - 29-07-’15 09:26
aargh

Ja wij moeten ook nog schilderen bij de tuin, het komt er maar niet van. Maar dit weer heeft ook wel wat hoor, en ik merkte dat de grond bij ons heel hard aan wat water toe was. Nu staat de sloot ook weer lekker vol.
Prachtig die uitgebloeide papavers!

aargh, (URL) - 29-07-’15 10:52
tineke

Slaapverwekkend weer is het!
Regen onweer en zelfs een buitje hagel viel er hier.
Maar het mooie weer is weer in aantocht dus kunnen we ons ding weer doen.
Mooie foto’s .

tineke, - 29-07-’15 14:01
Jan K. alias Afanja

Het enige dat dit weer nog enigszins de moeite waard maakt, zijn de indrukwekkende wolkenpartijen die in hoog tempo laag over het land trekken. Maar ook daar ben ik intussen wel even klaar mee, wat mij betreft mag het weer even echt zomer worden.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 29-07-’15 16:00
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.