Nopjes

De vakantiewas is gedraaid en ligt alweer schoon in de kast. Lekker in de buitenlucht gedroogd, klaar voor de volgende tocht, want natuurlijk was dit niet de laatste. Wel de zwaarste, dat gaat niet meer gebeuren.

Didi en ik wandelden weer eens samen, dat gaat toch een stuk handiger, zonder al dat geverwissel van de riemen en je bent ook wel erg breed met twee honden.

Joop is alweer druk mijn zijn functies bij de duivenvereniging, er stonden vergaderingen gepland en die van gisteravond kon al niet doorgaan natuurlijk, maar vanavond is er een veiling voor het goede doel in Arnemuiden, en morgenmiddag weer ergens iets. En dan nog van dat heerlijke weer erbij. Helemaal in zijn nopjes.

De natuur lijkt zo langzamerhand in brand te staan, tenminste hier wel, het is prachtig!

Ria Vrijdag 02 Oktober 2015 at 6:28 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

zes reacties

marlies

ergens met je neus bovenop zitten levert een heel ander beeld dan van een afstand. prachtige plaatjes. en een relaxt logje.

marlies, - 02-10-’15 21:17
Sjoerd

Je bent weer helemaal tevreden dus…

Sjoerd, (URL) - 02-10-’15 23:21
Thérèse

He hè Ria, je kunt weer rustig ademhalen.
Wat een vrolijke prachtfoto’s hier.

Thérèse, (URL) - 03-10-’15 00:14
Jan K. alias Afanja

‘t Is omdat er al zoveel paddenstoelen staan, maar anders zou ik geen idee hebben dat het al herfst is. Van echte herfstkleuren is hier nog nauwelijks sprake, maar dat kan ineens heel snel veranderen in de komende week.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 03-10-’15 01:04
Renesmurf

En alles is weer goed. Zelfs het weer.

Renesmurf, (URL) - 03-10-’15 11:53
hanscke

Wat een mooie kleurenpracht. Echt heel mooi.

hanscke, (URL) - 03-10-’15 17:29
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.