Geluk

Ik zag een hart in de polder vanmiddag. Harten zijn altijd overal je moet ze alleen willen zien, geluk begint nu eenmaal bij jezelf. Niet dat ik elke dag sta te stuiteren, maar op een dag als vandaag komt het aardig in de richting.

We hebben de Spit verkocht vandaag. Weer een tijdperk ten einde en een zorg minder. Terug naar België waar hij ter wereld kwam en waar nu ook de APK moet gebeuren, hoeven we dat ook niet meer te doen.

Verder loop ik al een paar dagen gelukkig te zijn in mijn nieuwe spijkerbroek. Ze maken weer de goeie bij Levi's! Gewoon tot in de taille en ook goeie lengtematen. Wel met een beetje stretch dat was er vroeger nog niet, maar verder psies zo. Heerlijk! Misschien waren de pijpen vroeger ook wat wijder, want die maakte ik altijd gelijk smaller op de naaimachine van mijn moeder. Dat kostte meestel wel een paar naalden.

Ria Dinsdag 14 Februari 2017 at 5:12 pm | | Standaard

vier reacties

Thérèse

Ha, dat klinkt een stuk blijer Ria. Spit verkocht, zal de rest ook wel komen. En nog even en het wordt lente. Ik ben blij voor je!

Thérèse, (URL) - 14-02-’17 21:14
Sjoerd

Soms moet je gewoon verstandig zijn, toch…

Sjoerd, (URL) - 14-02-’17 21:24
Jeanne

Hou vast, al dat geluk!

Jeanne, (URL) - 14-02-’17 22:35
Wieneke

Mooi, weer een zorg minder en ik vind harten vinden erg leuk, maar ik ben er niet goed in. Ik stuur ff zes serieuze kopers met bakken geld op jullie af, is dat goed? :-)

Wieneke, (URL) - 15-02-’17 17:04
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.