Tijdverdrijf

Vandaag een overdosis lam, daar wordt je op zo'n saaie maandag toch wel een beetje blij van.

Ze wilden alleen niet van die leuke gekke sprongetjes maken.

Lief waren ze wel, ze kwamen speciaal even poseren.

Het was een rommelige dag, in afwachting van dingen en puntje bij paaltje gebeurt er dan niets. En dan bedoel ik niet de schilder want het regende dus die kon niets doen. Hij repareert wel een lelijke plek in de badkamer voor ons, wat we zelf al hadden geprobeerd en wat mislukte, dat is fijn.

Verder is het halve dorp opgebroken en staat er voor ons huis een bord en een wegafsluitingshek op de oprit, de mensen rijden er gewoon langs net of de borden er niet staan en dan zie je ze een paar seconden later weer de andere kant op rijden en omdat we toch niet veel anders deden wel een soort van tijdverdrijf. Niet goed voor Didi want die werd er ook onrustig van, 'kiek alweer een Belg' en dan ging die kop weer, want als ik kiek zeg moet je kijken.

We wandelden wel een fijn rondje Didi en ik, het komt wel goed denk ik.

Ria Maandag 20 Maart 2017 at 7:03 pm | | Standaard

vier reacties

Thérèse

Prachtig, die lammetjes. “Kiek”, ik moest wel lachen toen ik dit las. Hopelijk is Joop helemaal van die niersteen af. Ook beterschap voor Didi.

Thérèse, (URL) - 20-03-’17 21:55
ria

Ja dat hopen wij ook, voorlopig plast hij ze nog gewoon uit, niet dat dat lekker is, maar je kan ze maar kwijt zijn.

ria, (URL) - 20-03-’17 21:59
Sjoerd

Whow, die derde foto… super

Sjoerd, (URL) - 20-03-’17 22:38
Wieneke

Wat zijn ze toch leuk, he? Alleen die doppen in de oortjes zijn zo waardeloos om te zien. Dat daar nou niks anders voor verzonnen kan worden.

Wieneke, (URL) - 21-03-’17 09:23
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.