Inclusief

Het verhuren is een feit.

Ons huis wordt sinds vandaag ook inclusief loods te koop aangeboden. Joop is vandaag naar de gemeente geweest voor inlichtingen voor de bouw, zodat we rekening kunnen houden met hoe wat en waar en zorgen dat er een vergunning is voor eventuele kopers, dat vergemakkelijkt de boel toch weer. We blijven meedenken en nu ons huis weer bewoont is toont dat ook weer wat vriendelijker.

Hier was de schilder weer aan het werk, wat een luxe. Ik vind dat ik het wel verdien op mijn negenenzestigste hoor, ik zou het hier ook niet meer durven zo hoog. Vorig jaar deed ik de kozijnen nog in Scharendijke. Schilderen aan mijn huis terwijl het bewoond is ga ik niet meer doen. Voorlopig zit het nog goed in de verf.

Ria Donderdag 23 Maart 2017 at 7:34 pm | | Standaard

vier reacties

Renesmurf

ja, dat kan je per jaar bekijken of het nodig is! En alles zal wel in orde zijn. Het is lente, dat is fijn.

Renesmurf, (URL) - 23-03-’17 22:06
Thérèse

Voorlopig is dat een fijne oplossing. Hoef je daar nu niet over te tobben.
Mooie voorjaarsfoto’s Ria.

Thérèse, (URL) - 23-03-’17 22:12
Sjoerd

Mooie oplossing toch, ik vraag me alleen af of het nu niet moeilijker te verkopen is omdat het verhuurd is.

Sjoerd, (URL) - 24-03-’17 08:15
ria

Nee dat denk ik niet hoor sjoerd, verhuurd volgens de leegstandswet, drie maanden opzegtermijn, behalve het eerste half jaar, maar de overdracht duurt meestal al maanden. Het huis wordt bewoond wat het ook wat het ook w at gezelliger maakt.

ria, (URL) - 24-03-’17 08:51
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.