Welkom

De tulpjes in de dijk bij de camping een stukje verderop bloeien inmiddels, altijd leuk zo'n bollenwoord.

Het longkruid in mijn tuin ook, ik heb er best nog veel van meegenomen.

De nieuwe bewoners van ons huis in Scharendijke waren gisteren al druk aan het verhuizen, heel raar. We gingen nog even iets brengen en dan staat er plots iemand anders in je keuken, maar het ziet er ook wel weer gezelliger uit. Het huis leeft weer.

Vandaag genoten we van de zon. Didi is een beetje down, eet niet zo goed, maar ja dat heeft ze wel meer al ging het de laatste tijd erg goed. Nu dus weer wel en dan maak ik me toch zorgen al heeft dat natuurlijk ook totaal geen nut.

Ik heb weer een nieuw flesje CBD olie, de vorige die ik had waren niet meer te krijgen, maar op advies van hun nu weer andere iets sterkere waar ik dan ook minder van kan gebruiken. Nu ik het een week niet innam merkte ik toch verschil op meerdere fronten. Ik slaap er ook heerlijk van en ben opgewekter, misschien verbeeld ik het me ook maar hoor, we zullen zien hoe het nu weer gaat.

Ria Zondag 26 Maart 2017 at 7:30 pm | | Standaard

vier reacties

Renesmurf

En al is het maar het placebo effect, als het werkt werkt het! En meer licht en warmte en zonneschijn is ook altijd goed. En eindelijk leven daar weer mensen.

Renesmurf, (URL) - 26-03-’17 22:05
Wieneke

Waar gebruik je deze olie voor? Je hebt het misschien wel verteld, maar ik heb dat gemist. Misschien moet er eens bloed geprikt bij Didi?

Wieneke, (URL) - 27-03-’17 09:50
Sjoerd

Welkom voorjaar, ook daar verdwijnen een hoop klachten door…

Sjoerd, (URL) - 27-03-’17 12:21
ria

De pijn in mijn nek en schouders en het helpt echt.
Verder ben ik twee keer bij de dierenarts geweest, ik denk dat als zij dat nodig had gevonden ze dat wel had voorgesteld.

ria, (URL) - 27-03-’17 18:45
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.