Cadeaus

telefoon

Afgelopen nacht is mijn telefoon na een kort ziekbed overleden. Ik weet niet hoe oud hij was, het was al een afdankertje van Joop, maar mij beviel hij tot nu toe best. Door hem belandde de oude Nokia in de opbergla.

Het was een Note6 geloof ik en nu heb ik dus een Samsung Galaxy A5 2016.

Dat kwam niet zo goed uit, want al maanden loop ik naar een nieuw fototoestel te kijken, niet gedaan omdat ik het idee had dat er een nieuwere versie uit zou komen en dat was ook zo. Lang gewikt en gewogen tot ik hem eindelijk een paar dagen geleden wilde bestellen.... was hij op!

Vanmorgen een mail dat hij weer beschikbaar was, gelukkig vond Joop ook dat ik het maar moest doen, dat is dan een leuk verjaarscadeautje voor mijn verjaardag over twee weken.

Dat wordt wel even wennen natuurlijk, ik ben er nu al moe van en nu hebben we alleen nog maar een telefoon gekocht. Het was nog spannend met het overzetten van alles want hij wilde al bijna niet meer opstarten, ging met de minuut achteruit, maar gelukkig heb ik alle appjes en contacten nog.

Ria Vrijdag 30 Juni 2017 at 7:31 pm | | Standaard

zes reacties

Renesmurf

ja, af en toe jezelf verwennen is prima, bovendien komt de verjaardag, een goede reden.

Renesmurf, (URL) - 30-06-’17 22:25
Margo

Neem je die met het uitklapschermpje? Ik vrees dat ik een nieuwe iPad nodig heb, niet dat de ‘oude’ kapot is maar wordt niet meer ge-update en veel apps werken alleen (goed) onder ios 10 ( de laatste update). Vervelend dat je om de paar jaar zo’n nieuw ding moet kopen. Stofzuigers koop je maar eens in de 10-15 jaar! Kan je met je nieuwe telefoon meer dan met de oude?

Margo, (URL) - 30-06-’17 23:17
ria

Ja het uitklapschermpje :-)

Nee volgens mij is alles hetzelfde, sneller dat wel, heb het allemaal nog niet zo goed gezien. Ik denk dat mijn oude telefoon ook last had van een update.

ria, (URL) - 30-06-’17 23:26
Sjoerd

Ze moeten gewoon 10 jaar garantie geven op die dingen. Dat is toch wat je er eigenlijk van mag verwachten. Succes met de nieuwe…

Sjoerd, (URL) - 01-07-’17 07:28
John

Als je met je google account inlogt en al je contacten aan dat account koppelt, raak je ze nooit meer kwijt. Google zet ze bij een volgende telefoon gewoon in je contactlijst als je met dat account inlogt.
Veel plezier met je foon.

John, (URL) - 01-07-’17 09:18
Jan K. alias Afanja

Toe maar … ook nog maar even een nieuwe telefoon … :-)
Je ziet, ik lees vandaag eens in omgekeerde volgorde, want ik loop weer eens achter …
In elk geval veel plezier van je nieuwe mobieltje. Hopelijk heb je hem weinig of nog liever helemaal niet nodig voor noodgevallen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 02-07-’17 15:44
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.