Gekriebel

De aardappels waren op dus ik keek eens bij de buurmanboer een stukje verderop, daar staat sinds kort een bordje in de tuin, 'nieuwe aardappels te koop'. Lekkere pas gerooide Frieslanders die je gewoon nog kunt schrappen, de oude uien waren gratis, volgende week zijn die ook vers.

Het komt bij mij allemaal niet zo nauw, als het maar vers is, behalve de uien dan... :-)

De biologische komkommers die ik vorige week kocht waren 'voos', terwijl ze komkommergezien best duur waren, dat vind ik dan weer zonde, dan heb ik liever een knapperige goedkope van de PLUS.

Ik had er zelf ook al aan lopen denken, maar vond het nog wat vroeg (waarom eigenlijk?) en had het daarom even weggeschoven. Tot ik binnen een paar dagen tijd zo hier en daar ook breiwerkjes tegenkwam en ja dan gaat de kriebel verder met kriebelen tot ik geen weerstand meer kan bieden. Geen wol gekocht want ik had nog een mand met katoenen restjes van de haakperiode van vorig jaar, daar ga ik eerst maar eens een fijne nazomertrui van breien.

Ria Woensdag 05 Juli 2017 at 6:21 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vijf reacties

marlies

bij mij zou zoiets pas opkomen als de winter alweer haast voorbij is. net zoals ik ook elk jaar te laat denk aan een moestuintje en dat dus elk jaar weer vooruit schuif en het er dus wel nooit van zal komen.regeren is vooruitzien,

marlies, - 05-07-’17 19:37
Thérèse

Mooie kleuren, Ria; wordt vast een heel gezellige trui.

Thérèse, (URL) - 05-07-’17 20:13
Sjoerd

Nou ja, in mij zou het niet opkomen om met deze temperaturen te gaan breien.

Sjoerd, (URL) - 05-07-’17 21:29
Renesmurf

Ja, breien kan ook buiten, en als je dat leuk vindt dan moet je dat zeker doen.

Renesmurf, (URL) - 05-07-’17 23:22
Jan K. alias Afanja

Uien, breiwerkjes … dat klinkt allemaal knap winters met dit weer. Maar als jij er plezier aan beleeft, vind ik het helemaal prima!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 06-07-’17 11:23
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.