Gewoon vrijdag

Lekker wandelweer, we deden een fijn rondje. Zoals ik al eerder vertelde geloof ik, gaat het prima als ze aangelijnd is, zo gauw ik haar los doe komt er niets van terecht. Misschien heeft het ook wel met haar oog te maken, dat ze zich aangelijnd veiliger voelt. En ook al kan ze veel duidelijk maken door bewegingen of juist stil te geen staan, dit kan ze me niet uitleggen en misschien is het ook maar tijdelijk.

Even 'zwemmen' bij het haventje, dit is wel ongeveer het maximale of het moet echt heel heet zijn dan wil ze weleens echt zwemmen, ze kan het wel. 

Zie je dat zeilbootje heel in verte, ik probeerde mijn zoom eens... als je wilt zijn de mensen herkenbaar, echt bizar en ook nog redelijk scherp.

Eenmaal thuis is het dan weer goed uitrusten.

Het lukt niet zo met tekenen en breien, ik ben er eventjes uit maar dat komt volgende week wel weer of de week daarop. Ben meer een beetje in het huis aan het scharrelen.

Er zit nog wel een oog hoor, het ziet er zo alleen wel erg gapend uit.

Ria Vrijdag 25 Augustus 2017 at 5:55 pm | | Standaard

tien reacties

Margo

Heb ik iets gemist? Is de oogbal naar binnen gegleden? Wat akelig! Hopelijk ziet ze nog wel goed?

Margo, (URL) - 25-08-’17 20:56
Sjoerd

Zolang ze er geen last van heeft zal het wel gaan. Maar ik vind het er niet lekker uitzien. Een beetje zielig voor haar.

Sjoerd, (URL) - 25-08-’17 21:18
Irene

Tjonge dat ziet er best ernstig uit. Kan best dat ze zich aangelijnd veilger volet.

Irene, (URL) - 25-08-’17 21:54
ria

Je hebt niets gemist hoor Margo, want ik heb het er vaak genoeg over gehad. Ik vertel het nog 1 keer. Door een abces bij een kies is waarschijnlijk volgens de dierenarts een zenuw afgeknepen waardoor de kopspier is uitgevallen, daardoor heeft ze nu een deuk in haar kop omdat die spier niet meer werkt. E.e.a heeft tot gevolg dat haar oog nu ook wat naar binnen valt, ze ziet er nog wel mee, maar minder

ria, (URL) - 25-08-’17 21:57
Thérèse

Ach Ria, wat naar voor Didi. Gelukkig wandelen jullie samen nog lekker.

Thérèse, (URL) - 25-08-’17 22:15
Renesmurf

Ja, de één heeft dit, de ander dat, en zo hebben we allemaal wel wat.

Renesmurf, (URL) - 25-08-’17 22:32
Margo

Ja dat verhaal kende ik van die spier, maar dat haar oog nu zo naar binnen zakt wist ik niet.

Margo, (URL) - 25-08-’17 22:52
Wieneke

Ik schrok er eigenlijk nogal van, Ria. Is het nu erger geworden dan? Op de eerdere foto’s zag ik wel die deuk natuurlijk.

Wieneke, (URL) - 26-08-’17 19:34
ria

Nee hoor, het ligt er een beetje aan hoe je de foto neemt natuurlijk. Ik weet niet of het nog erger wordt, dat wachten we af. maar zolang ze nog ziet met dat oog en er verder geen mankementen komen zie ik geen reden tot actie.

ria, (URL) - 26-08-’17 19:48
John

Het is vandaag weer prima wandelweer en zo. Dat oog is minder. Komt dat nog goed?

John, (URL) - 27-08-’17 09:56
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.