Opperdepop

Het is nu ongeveer zes jaar dat ik het niet meer doe. Ik heb het langzaam afgebouwd met de gedachte, ik probeer het één keer, want ik had nog nooit een poging gewaagd en als het niet zou lukken was het gelijk ook de laatste keer. Niet dat gedoe van elk jaar een poging daar had ik geen zin in en zeker ook niet bij elke dwarse scheet weer beginnen. 

Het is me gelukt! Natuurlijk! Want als je echt iets wilt gaat het! 

Ik heb vandaag mijn stoepje verder schoongemaakt en de webben van het huis geveegd, boodschappen gedaan, ja alweer, dat gaat maar door die boodschappen altijd. Oh en nog veel meer huishoudelijks. Een lekkere pan met chili con carne gemaakt, ik dacht dat is misschien wel genoeg voor nog een restje in de diepvries, want dat vind ik dan soms weleens handig, maar nee hoor, Joop schepte zijn kommetje nog eens vol, opperdepop.

Ria Vrijdag 01 September 2017 at 6:55 pm | | Standaard

acht reacties

Thérèse

Ik ben in 2002 gestopt. Boem bam! Ik had er al langer over nagedacht natuurlijk. Het was dan ook heel moeilijk. Maar langzaam minderen lukte mij juist niet.
En nóg heb ik wel eens stiekem zin een pafke….

Thérèse, (URL) - 01-09-’17 19:51
Margo

Ik ben in 1981 (of 1982) gestopt! :-D Is het al zes jaar voor jou? Ja dan kun je wel zeggen dat je er vanaf bent. En wat je zegt: als je echt wil dan lukt het echt wel.

Margo, (URL) - 01-09-’17 20:03
ria

Ik ook hoor Therese, zeker als het er even om spant, of juist erg relaxt is met een wijntje, nu ja eigenlijk altijd dus ;-)

ria, (URL) - 01-09-’17 21:47
Sjoerd

Ik weet niet eens meer wanneer ik gestopt ben, maar dat is zeker een jaar of twintig terug… En dat wijntje drink ik ook wel…

Sjoerd, (URL) - 01-09-’17 22:53
hanneke

Nooit gestopt (en nooit begonnen)

hanneke, (URL) - 01-09-’17 23:20
John

Ik ben alweer wat langer dan jou gestopt, maar ik begin ook echt nooit meer. Zo blij dat ik er vanaf ben.

John, (URL) - 02-09-’17 09:03
Renesmurf

Zes jaar alweer, wat vliegt de tijd!

Renesmurf, (URL) - 02-09-’17 13:46
hanscke

Ik ben nu al twaalf jaar gestopt en ik ben er nog steeds blij om. Boem bats van de ene op de andere dag. Ik heb in het begin veel Sudokapuzzels gemaakt.
Heden ten dage ben ik bezig om het wijn drinken sterk te minderen. Ik wil eigenlijk 3 dagen in de week alcoholvrij en buiten de vakanties om begint dat aardig te lukken.

hanscke, (URL) - 04-09-’17 22:43
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.