Uniek

De banaantjes waren op dus ik wandelde eens naar Brouw vanmiddag, want zonder banaantjes kunnen we eigenlijk niet en omdat ik toen toch in de winkel was ook gelijk nog maar een paar andere dingen en een appelflap voor bij de thee en voor je het weet weegt je rugzak toch best behoorlijk op de terugweg.

Het was een grijze dag en hoewel ik vanmorgen al wat blauw tussen de grijze massa door zag, is de zon niet te zien geweest. Koud was het helemaal niet, ik deed zelfs het laatste stukje zonder muts.

Zo langzamerhand worden we weer een beetje mens al ben ik nu, dat is 's avonds na het eten, gewoon op, moe, versleten en als ik dan straks nog een rondje met Didi heb gedaan ging ik het liefst daarna naar bed, maar meestal probeer ik het nog even uit te zingen tot een uur of tien. Joop komt de deur nog niet uit, maar voelt zich al wel een stuk beter.

Ik vergat gisteren nog te zeggen dat de tekeningen nog steeds te koop zijn voor wat je ervoor wilt geven al moet dat dan wel een beetje redelijk zijn natuurlijk. De opbrengst gaat naar Rita.

Morgen ga ik weer aan een nieuwe beginnen en dan ga ik weer wat meer mijn best doen, al vind ik die van gisteren ook best leuk hoor. Je moet ze eigenlijk in het echt zien en ze zijn allemaal uniek!

Ria Donderdag 11 Januari 2018 at 5:01 pm | | Standaard

negen reacties

Margo

Ja mensen, koop een unieke ‘Ria’, maak een bedrag van pak’mbeet 50 euro over naar Rita en ook een bedraggled iets naar Ria, die potloden gaan wel snel op zo natuurlijk en die groeien ook niet aan de bomen natuurlijk! :-D

Margo, (URL) - 11-01-’18 19:45
Margo

Zie Ik steeds maar een halve tekening in die serie?

Margo, (URL) - 11-01-’18 19:47
Margo

Het is een beetje verhaspeld in mn eerste bericht maar jullie begrijpen het wel he? Dat komt door mijn kat, die ligt in de weg.

Margo, (URL) - 11-01-’18 19:49
ria

hahaha, ja het komt wel goed over hoor. Er is een donkere balk aan de onderkant, maar je kunt ze ook gewoon aanklikken of hier kijken of anders gewoon een keer langskomen! Nog veel en veel leuker!

http://www.riavanfelius.nl/page/tekening..

ria, (URL) - 11-01-’18 19:59
Jan K. alias Afanja

Mooie foto’s van die in de mist verdwijnende sloot en die prachtige weerspiegelingen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 11-01-’18 20:01
marlies

ze blijven fascineren, stuk voor stuk. ik denk dat je nog gaat doorbreken, ik vind althans dat dat zou moeten gebeuren.

marlies, - 11-01-’18 20:06
Thérèse

Kan je niet ergens een expositie houden, Ria? Ze zijn beslist de moeite waard.

Thérèse, (URL) - 11-01-’18 22:31
John

Ja, die tekening van gister was echt leuk. Ik zag er van alles in.

John, (URL) - 12-01-’18 09:15
Sjoerd

Ik vind die van mij ook nog steeds heel mooi…

Sjoerd, (URL) - 12-01-’18 12:28
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.