Gefladder

Ik scharrelde vandaag eens wat tussen de potten en daar fladderde plotseling iets heel kleins. Hij bleef zitten waar hij zat, geschrokken zeker. Dus ik ging naar binnen om mijn fototoestel te halen en jawel, hij zat er nog. De fladderboel begint ook een beetje te ontwaken een centimeter of twee in dit geval.

Op een wasje draaien na niet veel gedaan vandaag er zijn/waren nog steeds wat spanningen wat betreft Scharendijke, maar dat is nu opgelost. Opgelucht ademhalen, blij zijn dat het nu eindelijk klaar is en netjes geregeld. Enzo komt er echt aan alles een eind. Er wordt hard gewerkt daar, ik ben erg benieuwd.

Verder installeerde ik eens een adblocker, daar stond een stukje over in de krant vandaag, zo te zien werkt het, een stuk rustiger zonder alles waar ik de laatste dagen op googelde en ook een nieuwe zoekmachine en eigenlijk moet ik surfen met Firefox voor de veiligheid, maar ik hou het toch echt bij Edge.

Nu nog Facebook verwijderen...

Dat doe ik voorlopig nog maar niet.

Ria Woensdag 21 Maart 2018 at 6:29 pm | | Standaard

Eén reactie

Jan K. alias Afanja

Ik ben nog altijd blij dat ik nooit met Facebook ben begonnen. Ik heb ze nooit vertrouwd en dat blijkt nu toch ook wel aardig uit te komen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 21-03-’18 22:19
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.