Kort en klein

De wekker ging vanmorgen, ik schrok me rot omdat het hetzelfde deuntje is als mijn telefoon, maar Joop moest vroeg op voor Max.  Heel de dag zodoende in de war. Ik blijf het een rare toestand vinden met dat uur, zeker in het voorjaar.

Negen graden zei mijn telefoon, dat moet warm genoeg zijn voor mèt bodywarmer zonder jas dacht ik, maar dat viel behoorlijk tegen, voor de wind ging het nog maar andersom was het frisjes.

Er is weer een tekening klaar en eindelijk staat ook mijn breiwerk op de pennen, de dagen zijn al zo kort en dan schiet er ook nog eens een uur bij in. 

Zon hebben we weinig gezien, maar de ereprijs achter de dijk stond er stralend bij.

Ria Zondag 25 Maart 2018 at 6:01 pm | | Standaard

vijf reacties

Fien

Vandaag heerlijk in de tuin gewerkt. In het zonnetje. En daarna nog drie kwartier thee gedronken. Toen begon het te bewolken en hebben het borreltje binnen gedronken.

Fien, - 25-03-’18 19:34
ria

Dat klinkt goed Fien, ,zo was het hier gisteren ook.

ria, (URL) - 25-03-’18 19:51
Sjoerd

Hier was het voorjaar, super weer, de zon en 15 graden, wat wil een mens nog meer.

Sjoerd, (URL) - 25-03-’18 21:08
Jan K. alias Afanja

Wat mij betreft mag het altijd zomer en zomertijd zijn met van half december tot half januari even een ouderwets koude winterperiode, maar wel gewoon met handhaving van de zomertijd dus.
Ik denk dat ik zo maar even weer een knippertje ga doen, want lijfelijk is de zaak nog steeds ontregeld … ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 26-03-’18 13:30
hanscke

Ik ben zo blij met de zomertijd. Het is ‘s avonds nu weer lekker lang licht waardoor we ons rondje ook ‘s avonds weer kunnen lopen.

hanscke, (URL) - 26-03-’18 20:00
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.