Hondjes en rondjes

Als ik al die fruitbomen zo zie bloeien moet ik toch af en toe ook even aan mijn pruimenboompje denken. Zou het nu ook bloeien, geeft het veel pruimen dit jaar, zou het er nog wel staan? De orchideeen komen nu ook op, net als het heermoes... ik verlang er niet naar terug, maar ongemerkt denk je toch aan de dingen waar je al die jaren plezier aan hebt beleefd.

Omdat ik vandaag alleen nog maar een rondje rond Keesje had gedaan besloot ik daar vanavond nog maar een rondje Korteweg aan toe te voegen. Het toeval wilde dat de baasjes van Guus dat op hetzelfde moment ook dachten dus liepen we samen.

Gezellig kletsen met z'n allen. Honden kunnen dat ook. Net toen ik een filmpje wilde maken stopten ze ermee, maar je ziet zo dat ze het erg leuk hebben samen.

Sommige van de zaadjes komen al op, altijd weer spannend wat het wordt. Er zitten ook de gekleurde bloemetjes van Margo bij. 

Ria Woensdag 25 April 2018 at 6:03 pm | | Standaard

zeven reacties

Fien

Onze pruimenboom zat vol bloesem Ria. Ben ook benieuwd naar de hoeveelheid pruimen. de appelbomen bloeien ook al mooi roze.
Vandaag een uurtje geschoffeld. Dat hoort er nu eenmaal ook bij. Maar ik wandel dus niet op het moment.

Fien, - 25-04-’18 20:56
Thérèse

Waar zouden die honden het over hebben? Zou het een beetje lijken op waar mensen over kletsen? Nee vast niet. Over wat ze allemaal ruiken op de wandeling, denk ik en dat soort hondse dingen.

Ja, lekkere pruimen had jij. Ik weet het nog.

Thérèse, (URL) - 25-04-’18 22:32
John

Leuk als honden goed met elkaar overweg kunnen. Bentley kan het met de ene hond wel en met de andere hond weer helemaal niet.

John, (URL) - 26-04-’18 08:51
Sjoerd

Hier staat ook alles in bloei… Als de bijtjes hun best doen zal het wel lukken.

Sjoerd, (URL) - 26-04-’18 12:17
Jan K. alias Afanja

De natuur is nu bijna op zijn mooist en vrolijkst, het zou alleen net wat warmer mogen zijn, zodat we er wat meer van zouden kunnen genieten. Vorige week donderdag was het ruim 28 graden in ons tuintje, nu is het nog geen 12 graden … ;-(

Jan K. alias Afanja, (URL) - 26-04-’18 15:28
Margo

Bedoel je de eh …. hoe heten ze nou? Die in roze, wit en geel zijn? Die komen bij ons ook spontaan weer op!

Margo, (URL) - 28-04-’18 00:06
ria

Ja die bedoel ik :-)

ria, (URL) - 28-04-’18 10:18
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.