Kiek kiek

De vakantiefoto's van Joop. De meesten spreken voor zich, gewoon de omgeving of het hotel,de olifant was wel 90 jaar en de huisjes op twee foto's zijn gebouwd in de originele stijl, bamboe met pleisterwerk.

De boom waar ze tegenaan zitten boeit mij wel, maar Joop weet niet wat voor boom het is, hij had hem nog niet eens gezien.... Er was ook een boom vol met nesten van een soort reigerachtige vogels, daar stonk het geweldig van de rottende etensresten.  Een lekke busband op de terugreis naar Kathmandu, die zit er ook bij.

Vraag maar als je iets ziet, dat doe ik ook :-)

We gingen om een ijsje bij de ijsmuts en keken eens op de Brouwersdam waar het koud was en druk, verder zaten we lekker in de tuin, waar het heerlijk zonnig was en Mir gezellig even langs kwam.

Ria Zondag 20 Mei 2018 at 6:59 pm | | Standaard

vier reacties

Fien

Het was vandaag anders best warm. een beetje in de schaduw gezeten, terwijl mijn schoondochter mijn rotzooi op Facebook fatsoeneerde.
Kan er nu gelukkig weer gewoon bij.
En een foto van één kant van de tuin genomen. Plus ons mussennest.

Fien, - 20-05-’18 19:28
Sjoerd

Het zijn toch mooie herinneringen van zo’n tocht. Maar ik kan me voorstellen dat het ook een beetje stil en eenzaam zal zijn.

Sjoerd, (URL) - 21-05-’18 10:11
Jan K. alias Afanja

In landschappelijk opzicht vind ik het een erg indrukwekkend land.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 22-05-’18 00:04
John

Als ik het zo allemaal bekijk zou ik er ook wel eens heen willen mocht ik niet zo verknocht zijn aan mijn omgeving.

John, (URL) - 22-05-’18 07:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.