Alleen

Didi laat het een beetje afweten de laatste weken, ik weet niet wat er aan de hand is, maar eenmaal gepoept 's morgens draait haar kop richting huis en daar geef ik dan maar aan toe want dat is natuurlijk niet voor niets.

Maar vanmorgen was het zo lekker, ik vond het jammer en na een kopje koffie ging ik alleen op stap. Dat is best raar hoor, maar ik kon ook lekker doorlopen zonder op Didi te hoeven letten.

Vlinders genoeg bij de nog steeds prachtig bloeiende dijk.

De schapen zoeken toch duidelijk wat verkoeling of toch in elk geval schaduw, dan is het fijn als er zo hier en daar een boom staat. Koeien vinden dat volgens mij ook fijn, maar dat schijnen niet alle boeren met mij eens te zijn. Daar had ik al eens ergens woorden over, maar zeker met de in gang zijnde klimaatverandering moet het toch ook voor die beesten bloedverziekend heet zijn zonder bomen.

Maar ja dan ben je net weer thuis en dan is het alweer bijna tijd voor een rondje met het hondje, dus ik heb lekker gewandeld vandaag.

En omdat ik vergeten was vlees uit de diepvries te halen (..) aten we gezellig en overheerlijk een hapje op dn Diek!

Nog niet gekleurd, ik heb het gewoon veel te druk.

Ria Zondag 10 Juni 2018 at 7:39 pm | | Standaard

vijf reacties

Sjoerd

Met zo’n weer is et ook niks om zomaar binnen te zitten.

Sjoerd, (URL) - 10-06-’18 21:47
Renesmurf

Er moeten eerst koeien bezwijken door de hitte alvorens er wetgeving komt dat ze schaduw biedt, of ze blijven het hele jaar op stal. Hopelijk knapt Didi snel weer op, nu de hitte wat verdwijnt mag ik hopen.

Renesmurf, (URL) - 10-06-’18 21:49
Jan K. alias Afanja

Nou reken maar dat weidekoeien het bij warm weer op prijs stellen wanneer er wat bomen langs het weiland staan waar ze in de schaduw kunnen liggen. Dat heb ik hier vaak genoeg kunnen zien de laatste jaren.
Hopelijk knapt Didi weer wat op.
Van begin tot eind weer mooie foto’s vandaag trouwens. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 10-06-’18 23:44
John

Ik loop ook wel eens alleen. Dat is prima te doen.

John, (URL) - 11-06-’18 07:25
Wieneke

Misschien is Didi een vroeg oude hond. Dat heb je bij mensen ook, hoor. Ik ken veertigers, die weinig tot geen energie hebben. Die vinden 5 kilometer lopen al een hele prestatie. Maar het kan ook zijn dat ze iets onder de leden heeft. In ieder geval hoop ik dat ze weer opknapt.

Wieneke, (URL) - 11-06-’18 14:39
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.