Bezig

Eindelijk de bloembollen eens opgeruimd die waren nu wel droog genoeg en moeten alweer bijna de grond in. Daarna de 'tuin' eens grondig geveegd en zo val je dan van het één in het ander. Lekker weer maar wel veel wind. Diepvries eens uitgezet (ja nu pas Irene) en nieuwe voorraad gehaald.

En dan is het ineens half twee de bel ging en daar stond Heleen met de restjes wol van de sloffen, die Joop al regelmatig aan heeft 's avonds. We liepen samen weer een stukje terug richting Veerhoek en onze wegen scheidden zich onderaan de Veerdijk. Didi keek nog eens om en Heleen maakte een foto, zo heb ik toch nog wat, want bij mij kwam het er niet van.

Ria Dinsdag 26 Juni 2018 at 7:00 pm | | Standaard

vijf reacties

Irene

Dat is wel een hele mooie foto. Zo bekeken hebben jullie ook in Zeeland heuvels ;-)

Irene, (URL) - 26-06-’18 21:28
ria

Ja wij noemen dat opritten :-D

ria, (URL) - 26-06-’18 21:41
John

En deze foto had je zelf nooit kunnen nemen.
HEt was idd wat winderig gister, maar dat vind ik dan weer niet zo heel erg.

John, (URL) - 27-06-’18 08:23
Jan K. alias Afanja

Veel wind, maar zo te zien toch ook volop zon, terwijl we hier gisteren en ook vanochtend nog flink wat bewolking hadden. Nu breekt de lucht echter hier ook open. Dat wordt een broodje eten op het terras zo meteen. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 27-06-’18 12:24
Sjoerd

Hier was ook het best uit te houden.

Sjoerd, (URL) - 27-06-’18 17:14
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.