Bos

Wij waren vanmiddag even in Schuddebeurs, want daar is een bos(je), behorend bij het landgoed Heesterlust.

Een bos vol bomen, grote bomen, kleine bomen, scheve en rechte bomen, bekraste bomen en het was er vooral groen en bruin, ik heb er geen bloemetje gezien. Een bos is voor mij als er niets anders meer op zit, bij hevige stormen of zoals nu als het in de polder echt niet meer te doen is.

Ik arriveerde samen met een mevrouw uit de buurt die me waarschuwde voor modderpoelen en blauwalg dat er weer aan zat te komen, maar Didi was me voor, wat een heerlijke vijver! 

Zou het nog aan zijn? 

Ik vermaak me het beste aan deze kant van het huis de noordkant, er komt af en toe een fijn briesje binnenwaaien. Aan de achterkant onder de parasol is het nu ook best heet, straks weer lekker sproeien.

Even voor de duidelijkheid: Ik heb totaal niet het idee dat ik goed kan schrijven, mijn weblog stamt uit andere tijden, waarbij het meer om het noteren van de dagelijkse bezigheden ging dan het schrijven van een verslag of een verhaaltje. Ik probeer dat in zo goed mogelijk Nederlands te doen en verder denkt ieder er maar het zijne van. Als je het niet leuk vindt kom je toch niet!

Ria Woensdag 25 Juli 2018 at 5:50 pm | | Standaard

elf reacties

Fien

Heb je weer commentaar gekregen Ria?
Waarover nu weer ?

Fien, - 25-07-’18 19:31
ria

Ik niet specifiek maar meer in het algemeen, maar zodanig dat ik het me toch wel aantrek.

ria, (URL) - 25-07-’18 19:38
Irene

Laat zwammen. Je schrijft hartstikke goed.

Irene, - 25-07-’18 22:06
heleen

Daar was ik gisteren ook. Ik vond het er ook best warm en ik ben wel een bloem tegengekomen. Ik stuur hem door. En ik lees je blog graag hoor, ik heb nergens moeite mee

heleen, - 25-07-’18 22:15
Sjoerd

Je hebt lezers genoeg… toch…als het iemand niet bevalt jammer dan, taai af.

Sjoerd, (URL) - 25-07-’18 22:17
Ellen

Hallo Ria,
Wel of niet goed Nederlands maakt mij niet uit. Valt mij niet op. Ik zeg altijd maar, iedereen heeft zijn kwaliteiten. En nog even en goed Nederlands bestaat niet meer, computertaal b.v. effe(even) suc6(succes). Dus trek het je niet aan, ik volg je weblog graag en ook de prachtige foto’s zoals van het vlas. Dat groeit in Garderen niet op de akkers.
Hoe ik ooit op je site ben terecht gekomen weet ik echt niet meer, niet via je dochter in Nijkerk. Dus beste Ria,trek kritiek niet aan maar wel de prachtige truien die je breit. Al hoewel je daar ook niet aan moet denken met dit weer. Zit al 3 dagen binnen met ramen en deuren dicht en ramen s’nachts open. Ik ben er ook wel een beetje klaar met die warmte en droogte. Ook wat zorgelijk als je de vele dode planten in onze tuin ziet. De maagden Palm b.v., Ik geef alleen de hortensia en wat grote struiken en boompjes om de dag een aantal bakken water. Heb een afwasbak in de gootsteen staan om water op te vangen van handen wassen,aardappelen en groente wassen. Dit gooi ik bij de helleboris, waterschotels voor vogels. Het is zeker 30 liter per dag wat ik zo opvang. Ria, ga lekker op je eigen manier door met je weblog, ik geniet ervan.

Ellen, - 25-07-’18 22:30
ria

Dank je wel voor de opsteker Ellen.
Iedereen trouwens.

ria, (URL) - 25-07-’18 22:58
Margo

Ik vind dat je best goed kunt schrijven! Als dat niet zo was kwam ik hier niet, Nou-ja, je foto’s zijn ook altijd het bekijken waard. En wie heeft het recht daar een oordeel over uit te spreken? Ik kom hier al jaren kijken wat je beleefd hebt en je mooie foto’s bewonderen, laat je niks wijsmaken hoor. Er zijn nog maar weinig leuke bloggers over eigenlijk. En jij bent er een van.
Warm he? Vanavond was het binnen 27,5°.

Margo, (URL) - 25-07-’18 23:28
Margo

Ik denk al waarom pakt hij mn avatar niet, maar mijn e-mailadres niet goed I getypt, dus even over.

Margo, (URL) - 25-07-’18 23:29
Margo

Oh ja, ik lees net de reactie van Ellen, over taalgebruik. Ff en suc6 enzo, dat kan natuurlijk niet in een blog, maar waar ik ook een hekel heb is dat popie Jopie taalgebruik. Eigen bedachte woorden gebruiken om te laten zien hoe hip je bent. Weet zo gauw geen voorbeeld maar je weet vast wel wat ik bedoel. Gelukkig doe je dat niet, daar krijg ik kromme tenen van bij andere bloggers.

Margo, (URL) - 25-07-’18 23:34
ria

Dank je Margo

ria, (URL) - 25-07-’18 23:35
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.