Is dit alles

Je kunt maar ergens blij van worden en dat word ik hier wel van hoor. Ik heb best drie keer nagedacht want je ziet het er niet aan af vind ik. Je doet die doos open en denkt 'is dit alles'. Ja dat is alles en daar betaal je dan €150 voor, maar een hobby mag geld kosten zeggen ze toch altijd en ze kleuren heel fijn!

Joop ging samen met wat neven, nichten en bekenden tante Jaantje naar haar laatste rustplaats brengen. Ik ging niet mee, Silvia zou komen en mijn pakje (zie boven) en met tante Jaantje had ik toch niet zo'n band, zo kon Joop gezellig samen met neven en nichten zijn, dat ging best zonder mijn steun.

Na onze middag wandeling met de honden zaten Silvia en ik lekker buiten, we draaiden met de zon mee dat kan nu weer en ik deed nog het een en ander met was en tussendoor zat ik...... tot de stoel het begaf u begrijpt het al. Mijn eerste reactie was 'maak eens een foto' dus het viel wel mee, ik ben alleen wel blij dat wij het steeds zelf overkomen en niet de visite. Nu gaan er nog twee stoelen naar de stort (die ander die net zo oud is wachten we niet op tot die het begeeft) waar we geen nieuwe meer voor kopen want de zomer is bijna voorbij, stoelen zat nog.

En zij doet even de afwas terwijl ik blog :)

Het leven ziet er ineens weer heel anders uit.

Ria Donderdag 16 Augustus 2018 at 7:03 pm | | Standaard

vier reacties

Sjoerd

Gokje wagen, 3 euro per stuk…

Sjoerd, (URL) - 17-08-’18 08:26
John

Ik ging een week of wat geleden ook door een tuinstoel. Gelukkig ook geen schade aan mezelf.

John, (URL) - 17-08-’18 09:07
Irene

Haha wat een pretfoto.

Irene, (URL) - 17-08-’18 22:35
Margo

Dat zijn ze zeker waard, de Caran d’Ache Luminance potloden. En lichtecht he, dus wie zo’n mooie tekening van je koopt en ophangt kan er van opgaan dat ‘ie over 100 jaar nog net zo mooi is!

Margo, (URL) - 21-08-’18 08:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.