Harig

Joop ging vanmorgen weer eens ter controle met zijn voet naar de dokter. Hij had haar beter eerst kunnen bellen vanwege het fietsen want dat mag dus ook absoluut niet, wel op een gewone fiets zonder druk op de voorvoet. Gewoon verder rusten en geen rare dingen doen, wel naar de podoloog.

Daarna ging ik naar de kapper voor de puntjes. Zoals links op de foto voelde ik me gisteren nog, rechts vandaag na het knippen. Niet dat mijn haar zoveel beter zit alhoewel 'even de puntjes' er bij haar niet in zit, ook dat wordt met de nodige precisie gedaan zoals alles, maar gewoon even een ontspannen praatje dat is ook goed voor moeders zoals ik en alle andere kappersbezoekers.

Het lopen zonder bril doet ook mijn gezicht goed, ik kon zonder bril niet goed meer naar mezelf kijken, niet omdat ik niets zag, maar omdat mijn bril er dan ook nog op te zien was, een witte streep op mijn neus en witte wallen onder mijn ogen.

Daarna de trui af gemaakt.

Oversized. Lekkere grote truien dus, ik mag dat wel, al heb ik de mouwen wel wat aangepast want dat is niet handig als die te lang zijn.

Heerlijke zachte wol van de Wolenbreiboetiek.

Het patroon vind je hier (boek)

Ria Vrijdag 07 September 2018 at 6:23 pm | | Standaard

elf reacties

Sjoerd

Wild haar moet wild zitten, denk ik dan als man…

Sjoerd, (URL) - 07-09-’18 22:06
Thérèse

Nou, alles leuk. Je haar met de puntjes eraf, het wit bijgekleurd neem ik aan en een prachtige trui. Staat je bijzonder goed.
Wens Joop beterschap. Sneu hoor, was hij net zo sportief bezig…

Thérèse, (URL) - 07-09-’18 22:11
ria

Nog niet helemaal bijgekleurd hoor, maar het ziet er al een stuk beter uit Therese. Dank je voor de complimenten en met Joop komt het ook wel weer goed hoor, desnoods kopen we eerst nog een tweedehands ouwemannenfiets :-D

ria, (URL) - 07-09-’18 22:23
ria

Wild genoeg toch wel zo Sjoerd?

ria, (URL) - 07-09-’18 22:25
Jeanne

Erge leuke trui! Knap dat je die zelf gemaakt heb!

Jeanne, (URL) - 07-09-’18 22:35
John

Ik denk dat ik mijn bril beter maar ophoud. Anders gebeuren er toch echt ongelukken denk ik xD

John, (URL) - 08-09-’18 09:30
Jan K. alias Afanja

Ik draag zelden meer een trui, maar als ik een trui zou willen dragen, dan is het wel zo’n lekker ruim zittend exemplaar waar je heerlijk in weg kunt duiken.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 08-09-’18 16:05
Thérèse

Ik weet niet of Joop dat wel wil: een ouwemannenfiets…

Thérèse, (URL) - 09-09-’18 15:59
ria

Nee dat wil Joop zeker niet hoor hij is tenslotte nog maar 73 he.

ria, (URL) - 09-09-’18 23:24
hanscke

Mooie trui, mooie kleur. Hij staat je goed. Wat Joop aan zijn voet heeft wordt mij niet helemaal duidelijk. Kan het ook iets van hielspoor zijn?

hanscke, (URL) - 12-09-’18 11:28
ria

Nee geen hielspoor hanscke het is de voorvoet.

ria, (URL) - 12-09-’18 11:56
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.