Genot

Voor degenen die nog nieuwschierig waren naar de lamp, dit is hem en ik vind hem ook mooi. Deze kan dimmen en verschillende kleurtonen en nog een paar dingen. Er zijn ook lampen waar je je telefoon op kunt leggen om op te laden en met een usb ingang, de lampen worden ook steeds knapper.

We moesten vroeg op want ze zouden vroeg komen om het zeil op te meten en te kijken of het zo geplakt kon worden, dat kon, maar eerst het sauswerk, rustig aan dan breekt het lijntje niet.

Het was weer volop genieten vandaag. We hebben vanmiddag heerlijk op het gemakje door de polder geslenterd, terwijl de was lekker hing te drogen. Ik bracht het oud papier nog eens weg, er was weer een lege container. Er waren me al een paar voor geweest en het makkelijkst is dan om alles maar op de bodem te zetten zodat er na een paar meter niet meer te stapelen valt, dus dat heb ik toen maar een beetje gedaan. Er was zelfs een doos met een vieze oude rugzak erin, zo proberen mensen ook van hun rommel af te komen. Gooi het maar tussen het oud papier. Ik heb hem in de afvalbak van de gemeente gedaan, al is dat natuurlijk ook niet de bedoeling.

Didi genoot ook duidelijk van de zon, dat zie je zo :)

Ria Woensdag 26 September 2018 at 7:02 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

acht reacties

Jeanne

Wat een mooie strakke lamp, daar ben ik ook naar op zoek. En ach wat kan zo’n hond toch genieten, heerlijk om te zien!

Jeanne, (URL) - 26-09-’18 19:54
ria

Deze komt bij bol.com vandaan Jeanne

ria, (URL) - 26-09-’18 20:29
Sjoerd

Mooi strak lampje, echt wat voor Joop, zo’n speeltje.

Sjoerd, (URL) - 26-09-’18 21:12
Thérèse

Toch zwart? Haha, een mooie lamp hoor, die van alles kan ook nog.
En wat een mooie foto’s van Didi.

Thérèse, (URL) - 26-09-’18 21:15
ria

Nee niet zwart, dat lijkt maar zo ;-)

ria, (URL) - 26-09-’18 21:22
Renesmurf

ja, mensen moeten weten hoe het werkt, en zich gedragen! Maar ja, zonder controle loopt het fout. Die lamp lijkt me wel leuk.

Renesmurf, (URL) - 26-09-’18 22:24
Jan K. alias Afanja

Mooie lamp, hij lijkt wel wat op mijn bureaulamp, maar die is wat kleiner dan de jouwe.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 27-09-’18 12:08
Margo

Kun je die lamp ook als daglichtlamp gebruiken voor bij het tekenen? Zodat je de kleuren ziet zoals je ze bij daglicht ziet? Ik vind dat wel heel fijn, afgelopen zomer was het niet nodig (ook meestal te warm om te tekenen), maar komende tijd zal hij weer vaak gebruikt worden.

Margo, - 30-09-’18 19:36
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.